Reserullatorer

Reserullatorer är rullatorer som är speciellt ägnade för att ta med på resor. De kännetecknas genom att de inte bara kan fällas ihop en gång – utan kan fällas ihop två gånger. Det innebär att de tar betydligt mindre plats och i vissa tillfällen kan man ta med den som kabinbagage i flyget vilket är en stor fördel eftersom du då kan gå med rullato...

Reserullatorer är rullatorer som är speciellt ägnade för att ta med på resor. De kännetecknas genom att de inte bara kan fällas ihop en gång – utan kan fällas ihop två gånger. Det innebär att de tar betydligt mindre plats och i vissa tillfällen kan man ta med den som kabinbagage i flyget vilket är en stor fördel eftersom du då kan gå med rullatorn hela vägen till gaten.

Reserullatorn är lika kraftiga och pålitliga som vanliga rullatorer och det medföljer normalt en resväska som kan användas för att förvara rullatorn när den ska transporteras.

På Senior24.se hittar du ett stort sortiment av rullatorer och vi har även ett par reserullatorer i urvalet, så kika förbi och se möjligheterna.

Mer

Reserullatorer Det finns 2 produkter.

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Visar 1 - 2 av 2 artiklar