Personliga Hjälpmedel

Personliga hjälpmedel

Personliga Hjälpmedel Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Visar 1 - 6 av 6 artiklar

Personliga hjälpmedel som matchar dina behov som senior

Pillerask/doseringsask

I takt med nedsatt rörlighet kan det vara att pillerförbruket ökar. Det kan därför vara praktiskt med en piller- eller doseringsask. Det finns olika former av askar så att du kan hitta en som täcker det behov du har.

Om du ska på en resa kan en pillerask som endast innehåller de piller du ska ha medan du är bortrest vara praktisk.

Lupp med eller utan ljus/förstoringsglas med eller utan ljus

Synen är något som sviktar i större eller mindre grad med åldern. Därför har många äldre stor glädje av en lupp eller förstoringsglas som de kan ha med i fickan för att exempelvis läsa priser eller väginstruktioner. Att ha en lupp liggande hemma kan även vara praktiskt när du ska läsa.

Vårt sortiment av lupp och förstoringsglas har olika förstoringsgrader. Du kan också hitta modeller med inbyggt ljus.

Skohorn

Det kan vara svårt som äldre att få på sig sina skor. Ett helt traditionellt skohorn är inte till mycket hjälp då du fortfarande ska bocka dig en del för att använda det. Hos Senior24 kan du bland annat hitta ett skohorn med ett extra långt skaft så att det blir lättare att ta på sig skorna.

Griptång

En griptång med magnet är praktisk för äldre människor när de tappar exempelvis nycklarna på golvet. Det kan vara svårt att nå ner, men griptången når enkelt och nyckeln fastnar på magneten så att det kan lyftas upp på ett enkel och obesvärat sätt.

En griptång är dessutom oumbärlig i situationer där saker ligger eller hänger högt uppe eller om strumporna trillat ner på golvet.