Sängvärmare

För några människor kan det vara svårt att hålla värmen i sängen även under ett stort varmt täcke. Det kan vara svårt att somna om du ligger och fryser. Det kan också vara att du sover bäst i ett kyligt rum men upplever att du har svårt för att hålla värmen. Din sömn blir därför inte optimal och du kommer uppleva att du inte vaknar pigg nästa mo...

För några människor kan det vara svårt att hålla värmen i sängen även under ett stort varmt täcke. Det kan vara svårt att somna om du ligger och fryser. Det kan också vara att du sover bäst i ett kyligt rum men upplever att du har svårt för att hålla värmen. Din sömn blir därför inte optimal och du kommer uppleva att du inte vaknar pigg nästa morgon.

Med en sängvärmare från Senior24.se kan du få hjälp att optimera din sängtemperatur och därmed se till att du får en bra och lång sömn.

Mer

Sängvärmare Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel

En sängvärmare passar dig som är frusen och gärna vill uppnå en god natts sömn. En god och lång nattsömn är viktig då den formar grunden för energinivån och humöret dagen efter. Med en hög energinivå och ett gott humör kommer du uppleva att din livskvalité stiger.

Vad är skillnaden på värmefilt och sängvärmare?

Det finns inte bara sängvärmare utan också värmefiltar, så kanske undrar du över vad skillnaden är? Värmefilt och sängvärmare är två väldigt lika produkter, men värmefilten är beräknad att ha över sig som en vanlig filt medan en sängvärmare läggs mellan dig och sängens madrass.

Kämpar du med smärtor och ömhet i kroppen?

Både äldre och yngre kämpar dagligen med smärtor och ömhet. Värme kan lindra både smärtor och ömhet i kroppen så med en sängvärmare kan det vara en ren befrielse att gå i säng. Om du sätter igång den innan du ska i säng kommer du mötas av en varm säng som hjälper dig att sova bättre.

Hur väljer du en sängvärmare?

När du ska välja vilken sängvärmare som ska vara din bästa vän i sängen bör du titta på följande:

- Vilket material är sängvärmaren gjord av?
- Hur många värmeinställningar har sängvärmaren?
- Vilka säkerhetsfunktioner har sängvärmaren?

Vilket material är sängvärmaren gjord av?

En sängvärmare som är tillverkad i ett mjukt och andningsbart material är helt klart att föredra så att du får en skön form av värme. Utöver det är det också viktigt att materialet är tvättbart så att du kan tvätta din sängvärmare, så att den fortsättningsvis är ren att lägga sig på.

Hur många värmeinställningar har sängvärmaren?

Det kan inte finnas för många värmeinställningar. Med många möjligheter kan du hitta den temperatur som passar dig bäst.

Vilka säkerhetsfunktioner har sängvärmaren?

Se till att sängvärmaren har både en överhettnings-funktion och en autosläck-funktion för din säkerhet.