Badrumsvåg

Även om man blivit äldre betyder inte det att man har förlorat intresset för en frisk kropp. Att leva hälsosamt kan vara livsförlängande samt ge välmående och livskvalitet.

Det är inte alla som har fokus på en hälsosam kost men som fortfarande vill hålla lite koll på vikten. Oavsett grunden till att du vill väga dig regelmässigt kan du här hos...

Även om man blivit äldre betyder inte det att man har förlorat intresset för en frisk kropp. Att leva hälsosamt kan vara livsförlängande samt ge välmående och livskvalitet.

Det är inte alla som har fokus på en hälsosam kost men som fortfarande vill hålla lite koll på vikten. Oavsett grunden till att du vill väga dig regelmässigt kan du här hos Senior24.se se ett urval av olika badrumsvågar.

Mer

Badrumsvåg Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel

Så väljer du rätt badrumsvåg

En badrumsvåg kan vara ett oumbärligt redskap i en äldres vardag av många olika anledningar. Det kan vara av den ganska vanliga orsaken som att få bekräftat att man håller vikten eller om man lagt på sig något kilo.

Av andra orsaker kan det vara viktigt att hålla vikten nere så att eventuella skavanker inte blir överbelastade. Det kan också vara sjukdomar som gör att det är viktigt att hålla fokus på vikten.

När du ska köpa en badrumsvåg som matchar dina behov och preferenser på bästa möjliga sätt ska du ställa dig själv några frågor.

Vad ska vikten kunna?

Du bör bestämma dig för vad din badrumsvåg ska kunna innan du köper den. Har du bara behov för en badrumsvåg du kan väga dig på eller har du behov för en som klarar lite mer?

Idag är en badrumsvåg i många tillfällen inte bara en som mäter vikten. De kroppsanalyserade vågarna är ofta mycket populära som förutom vikten mäter de fettprocent, muskelmassa och andra intressanta saker.

Hur många kilo är vågen godkänd för?

En annan sak som är viktigt att tänka på är hur många kilo vågen är godkänd för. Det är viktigt i förhållande till användaren av vågen. Några ska använda vågen för att hålla öga på sin idealvikt och andra för att de ska lägga på vikt eller för att gå ner i vikt. Det är alltså viktigt att välja en i förhållande till hur mycket du väger.

Kan du läsa av vågen?

När du nu vill hålla koll på vikten är det väldigt praktiskt om du rent faktiskt kan läsa hur mycket du väger. Det kan därför vara en fördel att välja en badrumsvåg med en extra stor LCD-display.

Tips: Du kan också välja en halksäker badrumsvåg.