Svankskot kuddar

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Komfort och avlastning med en svanskotdyna

På Senior24.se vill vi göra din vardag mer bekväm, särskilt om du upplever obehag eller smärta i sittregionen. Vårt sortiment av högkvalitativa svanskotdyna och sittringar är utformade för att hjälpa dig att sitta bekvämt och lindra smärta i svankskotsregionen.

Hur fungerar en kudde för svanskotan?

Om du upplever smärta i svanskotan när du sitter eller står upp kan det finnas många orsaker, till exempel ett långt eller brutet svanskotan, obehag från hemorrojder eller prostata eller andra faktorer. Tryck mot svanskotan kan förvärra smärtan, vilket gör en svanskoteskudde till ett effektivt hjälpmedel.

Våra svanskotskuddar och sittringar fungerar som tryckavlastande sittkuddar, speciellt utformade för att stödja svanskotan. Med ett centralt hål ger dynan stöd och stabilitet till din sittregion och lindrar effektivt smärta i svanskotan, nedre delen av ryggen och skinkorna samtidigt som den stöder ryggraden.

Vid korrekt användning av en svanskota kan du förvänta dig en minskning av smärtan och i många fall kan den till och med försvinna helt. En nackkudde är därför ett positivt steg mot ökad komfort och välbefinnande.

Memory foam anpassar sig efter din kroppsform Välj en nackkudde i viskoelastiskt eller memory foam från oss. Detta temperaturkänsliga material anpassar sig efter din kroppsform genom att bli följsamt och mjukt under påverkan av kroppsvärme.

Vi är medvetna om att vissa personer kan tycka att en kudde med memory foam är hård att ta på. Men ha tålamod, eftersom det tar lite tid för kudden att anpassa sig och ge bästa möjliga stöd och avlastning. Sätt dig på nackkudden och ge materialet tid att forma sig efter din kropp. Snart kommer du att uppleva hög komfort och nödvändig avlastning i ditt sittande.

Memory foam är bra för tryckfördelning och andningsförmåga, vilket gör nackkudden idealisk för långvarig användning. Välj en nackkudde med memory foam och njut av en effektiv och tryckavlastande lösning för ditt svanskota.