Förhöjningsklossar

När vi blir äldre kan det bli svårt att resa sig från låga stolar, soffor och sängar. På Senior24.se har vi lösningen: Förhöjningsklossar, även kända som sänghöjare eller sängblock. Dessa enkla lyftanordningar är ett effektivt sätt att göra vardagen enklare och bekvämare för seniorer.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Välj förhöjningsklossar som passar ändamålet

När du överväger att köpa förhöjningsklossar är det viktigt att välja rätt produkt för den specifika möbel du vill förlänga. Varje möbel har sina egna egenskaper, vilket är anledningen till att vi erbjuder olika typer av förhöjningsklossar som är bättre lämpade för olika behov.

Till exempel är förhöjningsklossar med justerbar höjd idealiska för dem som vill ha flexibilitet och möjlighet att justera höjden efter behov. Å andra sidan kan fasta förlängningsben vara mer lämpliga för möbler som alltid måste stå på en viss höjd.

Gör sängen mer tillgänglig med sänghöjare och sängblock

Att ta sig ur sängen kan vara en utmaning när man blir äldre. Med sänghöjare eller sängblock kan du göra din säng högre och skapa en bekvämare upplevelse. Det gör det inte bara lättare att ta sig i och ur sängen, utan minskar också belastningen på leder och muskler.

Höjda ben gör fåtöljen mer tillgänglig

Fåtöljen är ofta en av de mest älskade möblerna i hemmet, men det kan vara svårt att ta sig upp och ner ur den, särskilt om den är för låg. Genom att använda benhöjare, även kända som möbelhöjare eller fåtöljhöjare, kan du skapa en mer tillgänglig sittupplevelse. Dessa är utformade för möbler med tunna ben och kan justeras i höjdled för att uppnå perfekt balans och stöd.

Fast höjd eller justerbara förlängningsben?

När du funderar på förlängningsben står du inför valet mellan fast höjd och justerbara alternativ. Båda har sina fördelar och det beror på dina personliga preferenser och behov. Fasta höjder är idealiska om du har ett specifikt mål för din önskade höjd. Med justerbara höj- och sänkbara trappsteg kan du däremot anpassa höjden över tid eller anpassa den till olika möbler i ditt hem.

Köp dina höj- och sänkbara hjälpmedel på Senior24.se

Vi erbjuder ett brett sortiment av hjälpmedel för hemmet, inklusive möbelhöjare, sänghöjare och höj- och sänkblock. Vår erfarna kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt produkt som passar dina möbler och behov. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare vägledning.

Med förhöjningsklossar från Senior24.se kan du förbättra tillgängligheten och komforten i ditt hem så att du kan njuta av varje ögonblick utan onödigt besvär.