Off-road rullatorer

Off-Road rullatorer är rullatorer som är särskilt anpassade för att färdas i skogen eller i en mer ojämn terräng i allmänhet.

Off-Road rullatorn är en ny och mycket spännande typ av rullator, som ger dig möjligheten att leva ett aktivt liv fyllt av sköna naturupplevelser, även om du inte längre är så säker på fötterna. Off-Road rullatorer är no...

Off-Road rullatorer är rullatorer som är särskilt anpassade för att färdas i skogen eller i en mer ojämn terräng i allmänhet.

Off-Road rullatorn är en ny och mycket spännande typ av rullator, som ger dig möjligheten att leva ett aktivt liv fyllt av sköna naturupplevelser, även om du inte längre är så säker på fötterna. Off-Road rullatorer är normalt sett rätt stora rullatorer, som ger dig den nödvändiga stabiliteten i terrängen och så är de ofta utrustade med kraftiga, fjädrande luftgummihjul.
Det finns Off-Road rullatorer som är speciellt utvecklade för både golf och jakt, som är utrustade med särskilda väskor för att kunna transportera utrustningen.

Om en dedikerad Off-Road rullator är lite för avancerad för dina behov, så har vi en rad mer allsidiga utomhusrullatorer, varav de flesta även passar för inomhusbruk.

Mer

Off-road rullatorer Det finns 16 produkter.

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Visar 1 - 16 av 16 artiklar

Tips för val av Off-road rullator

Att bli äldre är inte alltid lika lätt att acceptera. Att du inte längre har samma styrka kan göra att du tror att du inte längre har samma möjligheter som tidigare. Om du alltid haft en aktiv livsstil och älskat att fara runt på stan eller i naturen behöver du inte sluta med det på grund av åldern. Med den rätta rullatorn kan du i stort sätt göra vad du vill. Det gäller bara att du hittar den rullatorn som uppfyller de behov du har.

Varför välja en Off-Road rullator?

En Off-Road rullator passar dig som vill ha en aktiv livsstil med långa promenader i skogen eller på stranden utan att du ska tänka på om rullatorn kan klara det.

De speciella Off-Road rullatorerna är kraftiga och robusta modeller som är utvecklade och speciellt ämnade för ojämn terräng, som exempelvis skogen. Off-road rullatorer är normalt sätt stora rullatorer som är utrustade med kraftiga luftgummihjul med fjädring. Det ger dig den nödvändiga stabilitet som du har behov för när du rör dig i ojämn terräng.

En Off-Road rullator ger dig chansen och möjligheten för att fortsätta leva ett aktivt liv utomhus. Denna typ av rullator klarar både kantsten, stenar, trädrötter, snö osv.

Olika typer av Off-Road rullatorer

Hos Senior24.se kan du hitta flera olika Off-Road rullatorer beroende på ditt behov. Om du exempelvis är på dagliga motionsturer är Trionic Veloped Off-Road Sport den bästa rullatorn att välja. Denna rullator kommer kännas bekväm och komfortabel att gå med när det är stenar, grus, gräs eller snö.

Är jaktsäsongen igång? Det kan vara lite av en utmaning att vara ute och jaga om du har problem med höfter, knä, ryggsmärtor eller andra åldersrelaterade problem. I detta tillfälle är en Trionic Veloped Off-Road JAKT din perfekta partner. Den kan erbjuda dig en förvaringsväska, trygghet och stöd i den ojämna terrängen under jakten.

En inkarnerad golfspelare har svårt för att ge upp sitt intresse även om mobiliteten inte är på topp längre. Det behöver du heller inte, då Trionic Veloped Off-road GOLF rullatorn kan vara en bra vän. Med den vid handen kommer du uppleva en större frihet när du ska klara de 18 hålen.

Tillbehör till Off-Road rullatorer

När du är på tur med din rullator kan det vara att du har behov för olika tillbehör. Att vara aktiv kräver exempelvis vätska, då kan en smart hållare för en flaska vara nödvändig.

Ska du ut i mörkret eller när det regnar kan en Trionic LED baklampa, TrustCare LED lampor samt ett Trionic Veloped Regnskydd vara ett förnuftigt extra tillbehör.