Off-road rullatorer

Off-Road rullatorer är rullatorer som är särskilt anpassade för att färdas i skogen eller i en mer ojämn terräng i allmänhet.

Off-Road rullatorn är en ny och mycket spännande typ av rullator, som ger dig möjligheten att leva ett aktivt liv fyllt av sköna naturupplevelser, även om du inte längre är så säker på fötterna. Off-Road rullatorer är normalt sett rätt stora rullatorer, som ger dig den nödvändiga stabiliteten i terrängen och så är de ofta utrustade med kraftiga, fjädrande luftgummihjul.
Det finns Off-Road rullatorer som är speciellt utvecklade för både golf och jakt, som är utrustade med särskilda väskor för att kunna transportera utrustningen.

Om en dedikerad Off-Road rullator är lite för avancerad för dina behov, så har vi en rad mer allsidiga utomhusrullatorer, varav de flesta även passar för inomhusbruk.

Underkategorier

 • Dietz

  Off-road rollatorer fra tyske Dietz - Dietz laver en kraftig, klassisk off-road rollator, som hedder Dietz Taima XC. Den er relativt billig i forhold til nogle af alternativerne fra vores øvrige producenter.

 • Trionic Off-road

  Off-road rollatorer fra svenske Trionic. Trionic fremstiller de fantastiske Veloped og Walker off-road rollatorer, som er det absolut bedste i kategorien. Det er dyre rollatorer, men du får kvalitet for hver en krone. 

 • Carl-Oskar Off-road

  Off-road rollatoren fra svenske Carl-Oskar er en klassisk rollator med store luftgummihjul, som har været på markedet i en del år. Det er ikke det mest opdaterede design, men det er kvalitet, som bare fungerer

 • byACRE Off-road

  Off-road udgaven af den kendte byACRE rollator med stel i kulfiber. Her i udgaven med kraftige luftfyldte hjul, som står godt fast på ujævnt underlag. 

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt
5 495,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)
14 295,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)

Tips för val av Off-road rullator

Att bli äldre är inte alltid lika lätt att acceptera. Att du inte längre har samma styrka kan göra att du tror att du inte längre har samma möjligheter som tidigare. Om du alltid haft en aktiv livsstil och älskat att fara runt på stan eller i naturen behöver du inte sluta med det på grund av åldern. Med den rätta rullatorn kan du i stort sätt göra vad du vill. Det gäller bara att du hittar den rullatorn som uppfyller de behov du har.

Varför välja en Off-Road rullator?

En Off-Road rullator passar dig som vill ha en aktiv livsstil med långa promenader i skogen eller på stranden utan att du ska tänka på om rullatorn kan klara det.

De speciella Off-Road rullatorerna är kraftiga och robusta modeller som är utvecklade och speciellt ämnade för ojämn terräng, som exempelvis skogen. Off-road rullatorer är normalt sätt stora rullatorer som är utrustade med kraftiga luftgummihjul med fjädring. Det ger dig den nödvändiga stabilitet som du har behov för när du rör dig i ojämn terräng.

En Off-Road rullator ger dig chansen och möjligheten för att fortsätta leva ett aktivt liv utomhus. Denna typ av rullator klarar både kantsten, stenar, trädrötter, snö osv.

Olika typer av Off-Road rullatorer

Hos Senior24.se kan du hitta flera olika Off-Road rullatorer beroende på ditt behov. Om du exempelvis är på dagliga motionsturer är Trionic Veloped Off-Road Sport den bästa rullatorn att välja. Denna rullator kommer kännas bekväm och komfortabel att gå med när det är stenar, grus, gräs eller snö.