Massage

Att bli äldre är dessvärre ofta lika med trötta, stela och ömma muskler. Det kan vara en belastning i vardagen att ha ont, men hjälpen är nära. Hos Senior24.se kan du nämligen hitta ett stort sortiment med olika massageapparater som kan mjuka upp diverse muskler.
Alla våra massageapparater är från den tyska firman Beurer som gör kvalitetsproduk...

Att bli äldre är dessvärre ofta lika med trötta, stela och ömma muskler. Det kan vara en belastning i vardagen att ha ont, men hjälpen är nära. Hos Senior24.se kan du nämligen hitta ett stort sortiment med olika massageapparater som kan mjuka upp diverse muskler.
Alla våra massageapparater är från den tyska firman Beurer som gör kvalitetsprodukter inom massageapparater. Du kan hitta apparater för både fotmassage, ryggmassage samt massagekuddar och massagestolar.

Mer

Massage Det finns 10 produkter.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Visar 1 - 10 av 10 artiklar

Så väljer du rätt massageprodukt

Alla äldre förtjänar att bli lite bortskämda efter ett långt och ofta hårt arbetsliv. Det långa arbetslivet och åldern gör ofta att din kropp är öm och spänd. Med rätt hjälpmedel kan du få kroppen att slappna så att du kan njuta av din dag i fulla drag utan att behöva tänka på smärtor.

Som äldre är det inte alltid lika lätt att ta sig hemifrån som det varit tidigare. Det kan vara mycket besvärligt att ta sig ut för att få massage. Detta slipper du genom att investera i ett hjälpmedel som kan ge dig massage efter ditt behov.

En härlig fotmassage

Att skämma bort sina trötta och slitna fötter med en härlig fotmassage är ren lyx. Det är grunden till att fotmassage produkter är särskilt populärt hos svenska seniorer, då det ger ny energi på flera sätt.

Hos Senior24.se kan du hitta produkter för fotmassage med och utan behov för vatten. Fotmassage med vatten ger dig en härlig spamassage där du får både fotbad och fotmassage. Fotmassage utan vatten ger dig shiatsumassage med hjälp av några små kulor så att du får en skön och avkopplande upplevelse.

Spänningar i nacke, rygg, skuldror eller ländrygg

Går du runt med spänningar i nacke, rygg, skuldror eller ländrygg kan massage hjälpa dig. Till detta har Senior24.se vibrerande apparater med infraröd värme.

Den infraröda värmen är bra för behandling av områden på kroppen som har behov för lindring. Om du har spända muskler eller stela leder har de gott av en djupgående men skonsam behandling.

Du kan också välja en massagekudde där du enkelt och obesvärat kan få massage direkt på morgonen. Det kommer ge dig ny energi och resten av dagens ändamål blir lättare efter massagekuddens avslappnande shiatsumassage.

Den ultimata massagen med en massagestol

Om du verkligen vill skämma bort dig själv kan du välja att investera i en massagestol. En massagestol ger dig den slags massage som en kan massör kan ge dig. Fördelen med en massagestol är att du kan få en omgång massage just när du har behov för det, i ditt eget hem!