Duschpall TrustCare Let’s Shower

Ny produkt

Duschpall i läcker design från svenska TrustCare. Kan justeras i höjden.

Mer detaljer

1 195,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: Duschpall från TrustCare – Let’s Shower. Duschstolen från svenska TrustCare är en spännande nyhet i en läcker design. Nu behöver duschpallen inte längre se så tråkig ut, den nya duschpallen ’Let’s Shower’ är nämligen gjord i en så snygg design att den nästan förtjänar att stå framme.

Let’s Shower duschpall finns med svart eller vitt säte och justerbara ben i svart eller vitt.

Det är enkelt att justera höjden på Let’s shower duschstol, som du fritt kan ställa in från 45-53 cm. Du justerar höjden på justeringsknappen som du kan se på bilden ovan. Som en extra trygghet låser sig knappen mot kanten av hålet när du sitter på duschpallen.

Badestol fra TrustCare

Duschpallens säte är tillverkat av hållbar ABS plast och är mjukt rundad vilket innebär att vattnet lätt rinner av och att den är bekväm att sitta på. Stolens ben lutar något utåt vilket i kombination med de kraftiga gummifötterna gör duschpallen stabil och säker att sitta på.

Duschpallen levereras i en platt kartong. Det medföljer en enkel bruksanvisning och manual om hur du bäst rengör och underhåller din TrustCare produkt.

Senior24.se är auktoriserad förhandlare av TrustCare produkter, som också omfattar de unika rullatorerna för både inne- och utomhusbruk. Se hela sortimentet från TrustCare här.

Datablad

Bredd 40,0 cm.
Vikt 2,0 kilo
Sits bredd 36,5 cm.
Sits höjd 45,0-53,0 cm.
Garanti 24 måneder
Godkänd ISO EN 12182:2012 og CE mærket
Max belastning 150 kilo
Sitsmått 36,5 x 34,5 cm.

Omdömen

Av (Vaggeryd, Sweden) den   06 Sep 2019 (Duschpall TrustCare Let’s Shower) :
(4/5

Snygg och stadig.

Önskar tätare mellan hålen, då den inte gick att ställa in på lagom höjd för mig. Används eftersom jag inte har en annan.

Tillbehör

trustpilot

Nerladdning