Duschpall TrustCare Let’s Frisbee med roterande sits

TC-LFR101

Ny produkt

Duschpall med roterande sits i läcker design från svenska TrustCare. Kan justeras i höjden.

Mer detaljer

Inte i lager för tillfället

1 295,00 SEK inkl. moms

Mer information

Duschpall från TrustCare – Let’s Frisbee med roterande sits. Duschstolen från svenska TrustCare är en spännande nyhet i en läcker design. Nu behöver duschpallen inte längre se så tråkig ut, den nya duschpallen ’Let’s Frisbee’ är nämligen gjord i en så snygg design att den nästan förtjänar att stå framme.

Let’s Frisbee duschpall finns med svart säte och justerbara ben i svart.

Det är enkelt att justera höjden på Let’s Frisbee duschstol, som du fritt kan ställa in från 45-53 cm. Du justerar höjden på justeringsknappen som du kan se på bilden ovan. Som en extra trygghet låser sig knappen mot kanten av hålet när du sitter på duschpallen.

Duschpallens säte är tillverkat av hållbar ABS plast och är mjukt rundad vilket innebär att vattnet lätt rinner av och att den är bekväm att sitta på. Stolens ben lutar något utåt vilket i kombination med de kraftiga gummifötterna gör duschpallen stabil och säker att sitta på.

Duschpallen levereras i en platt kartong. Det medföljer en enkel bruksanvisning och manual om hur du bäst rengör och underhåller din TrustCare produkt.

Senior24.se är auktoriserad förhandlare av TrustCare produkter, som också omfattar de unika rullatorerna för både inne- och utomhusbruk. Se hela sortimentet från TrustCare här.

Datablad

Bredd 37,0 cm.
Vikt 2,5 kilo
Sits bredd 37,0 cm.
Sits höjd 45,0-53,0 cm.
Garanti 24 måneder
Godkänd ISO EN 12182:2012 og CE mærket
Max belastning 150 kilo
Sitsmått 37,0 x 35,0 cm.

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !

Tillbehör

trustpilot

Nerladdning