Toalettförhöjare med armstöd

MO-301702

Ny produkt

Toalettförhöjare med armstöd, för fast montering.

Mer detaljer

1 495,00 SEK inkl. moms

Mer information

En toalettförhöjare är en bra hjälp för äldre som har svårt för att sätta och resa sig från ett lågt säte. Denna utgåva har armstöd som ger ytterligare trygghet och gör det lättare att använda toaletten utan hjälp. Armstöden har en skön vaddering och kan fällas upp individuellt.

Toalettförhöjaren höjer sitthöjden på toaletten med 10 cm vilket räcker för de flesta. Den har även ett traditionellt toalettlock.

> Klicka här för att se alla våra toalettförhöjningar.

Till skillnad från våra toalettförhöjare utan armstöd, så ska denna toalettförhöjare monteras fast på toalettstolen. Det görs enkelt i de hål som den tidigare toalettsitsen var monterad. Skruvarna i monteringsbeslaget kan ställas in på ett hålavstånd på mellan 100-160 mm.

Toalettförhöjaren är som nämnt utrustad med ett traditionellt toalettlock är tillverkad i slagfast plast. Den rengörs enkelt då den är designad utan kanter eller fördjupningar där smuts kan samlas.

Toalettöppningen mäter: 22,0 x 27,0 cm och själva sätet har en bredd x längd på: 40,0 x 46,0 cm. Observera att sätet har en bredd på 65,0 cm inkl. armstöden som böjer svagt utåt.

Förhöjaren är godkänd för en användarvikt på 120 kg.

Du kan ladda ner monteringsbeskrivning allra längst ner på denna sida.

Datablad

Garanti 24 måneder

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !

Tillbehör

trustpilot

Nerladdning