TrustCare Let’s Dream Inomhusrullator med bricka och tygkorg

Ny produkt

Let’s Dream inomhusrullator med bricka och tygkorg från svenska TrustCare. Fin lättviktsdesign. 

Mer detaljer

2 795,00 SEK inkl. moms

Mer information

TrustCare Let’s Dream inomhusrullator är en uppdatering av den populära Let's Go inomhusrullator, som sålts i mer än 300 000 exemplar världen över. 

Elegant och kompakt inomhusrullator

Den nya TrustCare Let’s Dream är precis som föregångaren en elegant lättviktsrullator för inomhusbruk. Den är det perfekta valet om fin design och hög användarvänlighet är viktigt för dig. Den kompakta storleken innebär att det är lätt att komma runt med rullatorn även om det är lite plats, exempelvis i badrummet. 

Vi har TrustCare Let’s Dream på lager i två fina färger  - den eleganta svarta och utgåvan i orangemetall. 

Smart bricka för kaffet och möjlighet för extra förvaring i tygkorgen 

TrustCare Let’s Dream är som standard utrustad med en svart bricka på cirka 35x42 cm så det är gott om plats för en tidning och en kopp kaffe. Man kan också använda rullatorn när man äter som ett bord, om man vänder den och aktiverar parkeringsbromsen så att den står stadigt. 

Observera: När du köper din Let’s Dream på Senior24.se så följer både bricka och tygkorg med utan extra kostnad.

TrustCare Let's Dream med bricka och korg

Tygkorgen är normalt sätt ett extra tillbehör men vi tycker att användarvänligheten ökas markant med denna, så vi levererar tygkorgen som standardutrustning. Tygkorgen är perfekt för förvaring av personliga ägodelar och monteras lätt på ramen som håller brickan. Det innebär att brickan därmed fungerar som ett lock på korgen. Tygkorgen kan sitta kvar på rullatorn när du fäller ihop den och kan tvättas i tvättmaskin. 

Stadigt handtag med bra parkeringsbroms

Det kraftiga handtaget med mjuk skumvaddering ger ett väldigt bra stöd. Du kan justera höjden på handtaget från 83,0-95,0 cm, så det är möjligt att ställa in det i precis den höjd som fungerar optimalt för dig. 

TrustCare Let’s Dream inomhusrullator är försedd med kraftiga bromsar som fungerar på bägge bakhjul. Bromsen aktiveras genom ett lätt tryck på bågen som löper under handtaget i hela rullatorns bredd. Det innebär att både rullator och bromsar är enkla att manövrera med en hand. 

Parkeringsbromsen aktiveras genom att pressa ner bågen, så låser den bakhjulen i positionen och rullatorn står fast och solitt på golvet utan att rulla. Det är bra att aktivera parkeringsbromsen när du ställer ifrån dig den, så den står stabilt när du åter ska använda den. 

Fina detaljer och lätt att fälla ihop 

Precis som TrustCare Let's Go, så är Let’s Dream tillverkad i en otroligt fin och bra kvalitet ända ut i fingerspetsarna. Den är exempelvis utrustad med mjuka gummihjul som är monterade på kullager, vilket gör det till en förnöjelse att manövrera rullatorn. 

Hopfälld fyller Let’s Dream inte mer än: 98x55x25 cm, vilket tillsammans med den låga vikten på bara 6,5 kg gör den praktisk och lätt att ta med i bilen. Let’s Dream står stadigt på sina 4 hjul och håller även balansen själv när den är hopfälld. 

Let’s Dream är testad och godkänd enligt ISO 11199-2 för upp till 100 kg kroppsvikt. 

TrustCare Let’s Dream inomhusrullator är en ergonomisk och genomtänkt produkt i en fantastisk fin design som vi på Senior24.se är stolta över att kunna erbjuda våra kunder. 

Senior24.se är auktoriserad svensk återförsäljare av TrustCare produkter. 

Datablad

Handtagshöjd83-95 cm.
Handtagshöjd, max.95 cm.
Hjulstorlek15,0 cm. diameter
Handtagshöjd, min.83,0 cm.
Längd63,0 cm.
Max brukarvikt100 kilo
Bredd55,0 cm.
Höjd98,0 cm.
Vikt6,5 kilo
Mått ihopfälldH:98 x L:28 x B:55 cm.
Garanti24 måneder
GodkändISO 11199-2 og CE-mærket

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !