Previous
Next

Kompakt ländkudde från TEMPUR, 6 cm.

SKU TEM-137299 Kategori Ländkuddar
1 195,00 SEK
Inkl. moms

Kompakt ländkudde från Tempur, perfekt för resan, tjocklek 6 cm.

TEMPUR logo

Superbekväm och kompakt ländryggskudde från TEMPUR. Perfekt att använda när du reser med flyg eller tåg, eller helt enkelt för den dagliga bilresan. 

Ländkudden är tillverkad av det elastiska TEMPUR-materialet som följer ryggradens naturliga krökning och ger optimalt stöd för ländrygg, ryggrad och nacke när du lutar dig mot den. Den hjälper dig att bibehålla ryggens naturliga kurva så att du inte faller ihop när du sitter ner.

TEMPUR-materialet har några unika egenskaper eftersom det är ett temperaturkänsligt elastiskt polyuretanmaterial med en unik förmåga att fördela tryck. Efter användning återgår materialet till sin ursprungliga form och reagerar på kroppsvärme, anpassar sig till konturer och ger personligt och bekvämt stöd.

Så oavsett om du är på språng eller kopplar av hemma är vår lilla ländryggskudde din trogna följeslagare på resan mot komfort och välbefinnande."

Den mångsidiga kompakta ländkudden är idealisk för användning på kontoret, i bilen eller hemma. Och för optimal komfort, överväg att kombinera den med en TEMPUR kilkudde eller TEMPUR sittdyna.

Specifikationer

Bredd 30,0 cm.
Höjd 25,0 cm.
Djup 6,0 cm.

Tilbehör