Specialare

Information

Bästsäljare

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Alla omdömen

Av Gunnar H. (Solna, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med massiva däck.

Mitt betyg för min rollator Carl Oskar - Utomhusrollator med massiva däck

Efter att ha jämfört utomhusrollatorer från flera tillverkare har jag funnit att denna rollator bäst motsvarar mina krav.

Av Gertrud V. (Skellefteå, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Nöjd kund

Tacksam
Om jag kan få ett kvitto mailat.
Min svärmor älskar sin nya gåstol!

Av Karin E. (Boden, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(3/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 460 Shoppingvagn med broms

Fin väska, men otymplig och svår att veckla ut

Väskan är i fint material, och stabil. Dock är den svår att både vika ut och vika ihop. Varken jag, som är reumatiker, eller min friska dotter klarar av att veckla ihop den på första försöket. Det behövs både extra armar och ben. Sen går inte dragkedjan på utsidan att stänga ordentligt. Synd på en så fin väska. Inte värd pengarna.

+rymlig
+stadig
+lätt att rulla, iallafall än så länge. Vi får se hur det går till vintern.

-krånglig att veckla ihop den, behöver hjälp av någon annan
-dragkedjan går inte att stänga helt

Av Kirsti Y. (Vaggeryd, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(4/5) 
Omdöme get : Duschpall TrustCare Let’s Shower

Snygg och stadig.

Önskar tätare mellan hålen, då den inte gick att ställa in på lagom höjd för mig. Används eftersom jag inte har en annan.

Av Sören H. (Bräcke, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Trust Rullator

Varan den förväntade.
Leveranstiden den utlovade..
Priset okej.
Enkelt att genomföra beställningen..

Av Majvor R. (Kivik, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Shoppingvagn

Snabb leverans/ bra förpackat/ stabil o fin shoppingvagn som behövs när jag nu sålt min bil????

Av Carita H. (Upplands Väsby, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Vridkudde till bil eller rullstol, 2 storlekar

Vridkudde

Perfekt för mej.

Av Anders S. (Eskilstuna, Sweden) den 05 Sep 2019 :
(1/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Lets Fly Rullator

fixa svarsblanketten och hemsidan .Bara en halv stjärna.

Av Kerstin P. (Västerås, Sweden) den 06 Jun 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Pedaltränare med digital display

Fantastisk!

Perfekt i en lägenhet där den kan gömmas under ett bord och ändå vara lättillgänglig. Ett mycket bra alternativ för mig då jag rehabiliterar mig efter två höftoperationer.

Av Elisabeth N. (Solna, Sweden) den 06 Jun 2019 :
(4/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 800 Shoppingvagn med sits

Mycket bra men önskar längre handtag

Produkten är mycket bra, men eftersom jag är lång (174 cm) skulle jag personligen önska att handtaget gick att förlänga ännu mer.

Av Marita M. (Ängelsberg, Sweden) den 03 Nov 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Perfekt reserullator

Lätt att ta med på flyget och fungerar ypperligt i olika miljöer genom att den är både lätt att lyfta men ändå stadig. Enda minus var att ena dragkedjan på väskan gick sönder inom en vecka.

Av Jan T. (Brämhult, Sweden) den 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Mycket bra dragkärra.

Stabil, wobblar inte. Rullar lätt på stora hjul som inte är känsliga för ojämnheter. Lastar mycket. Bra och många fack. Har stuga 1,2 km från färjeläget på ö utan biltrafik. Den fungerar bra för mat/bagage dit. Jan

Av Ditte H. (SUNDBYBERG, Sweden) den 31 Oct 2018 :
(3/5) 
Omdöme get : Andersen Natura XXL Shopper, Kurveflet

Lång leveranstid och missvisande produktinformation

Det framgår inte av produktinformationen att handtaget är av bambu och ej nedfällbart. Det finns ju ingen bild på vagnen bakifrån heller.
Det tog nästan fyra veckor innan leveransen kom, väldigt lång tid.

Det kunde ha funnits en ficka inuti vagnen att lägga nycklar och plånbok i.

Men den är VANSINNIGT SNYGG, och jagg har fått massor med trevliga kommentarer om den.

Lite på temat: "Vill man vara fin får man lida pin"

Av Ina M. (Halmstad, Sweden) den 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Världens bästa shoppingvagn!

Har introducerat den för första gången när jag åkte och handlade, den blev hur bra som helst. Kunde lägga i "tyngre" matvaror och det klarade den med ett tjohejsan!

Supernöjd är jag!

Av Ulla K. (Västerås, Sweden) den 30 Oct 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Rolser Shoppingvagn för trappor RD6 Logic

Rolser shoppingvagn trappgående

Känns lite stor för en kort person. Skulle finnas i olika storlekar. Även halvfull tung att dra upp för trapporna. Hjulen fungerar mycket bra.

Av Micaela H. (Helsingfors, Finland) den 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : PlayMarket 'We Go' Shoppingvagn

HelsinkiCalling

Otroligt nöjd! Välfungerande vagn! Katu-uskottava:)!

Av Annemarie G. (Karlskrona, Sweden) den 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Väldigt bra och praktisk och välgjord.

Jag rekommenderar verkligen denna kärra! En riktig Rolls Royce! Välgjord och väl värd sina slantar.

Av Mia L. (Falkenberg, Sweden) den 01 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Helt perfekt

Den är snygg lätt i vikt rullar som en racerbil, kan inte bli bättre.
Jag är helnöjd

Av Ywonne K. (Linköping, Sweden) den 06 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Lyx Shopper med kylväska, antracitgrå

Det bästa jag köpt i väskväg

Hej

Har packat denna väska full med badgrejer och sen gått till stranden med samt att jag haft smörgåsar i kylfacket....
Jag är jättenöjd med denna och önskar att jag köpt en tidigare istället för att bära en tung väska
Väskan är dessutom lätt att dra på då hjulen är stora och bra

MVH, Ywonne Keelone

Av Maud L. (Vadstena, Sweden) den 04 Aug 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Trist car 5 stjärnor

En helt underbar rollator att köra

Av Anna Maija N. (Vallvik, Sweden) den 04 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med massiva däck.

Super- rullator

Stadig och bra rullator

Av Christer J. (Visby, Sweden) den 04 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Lion Utomhus rullator med ekstra stora hjul.

rullator lion

sStadig,lättkörd,praktisk med andra ord helt perfekt för mig

Med vänlig hälsning
Christer Jönsson

Av Birgitta B. (Hallstahammar, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Ligero Rullator, Small

Bra sits att vila på.

Väldigt nöjd .Snabb leverans dagen efter beställning. Bra att ha egen sittplats med sig.

Av Vladimir G. (Alvesta, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Överdrag till rullator – Rullatorgarage

Hej!

Jag är nöjd men två saker kunde varit bättre

1 Det saknas märkning "vad är upp, fram och bak" man måste gissa och vända som är
inte så lätt när man är gammal och svag

2 Viktremsan i botten bör vara tyngre, den som finns är nästa ingeting

Med vänliga hälsningar
Vladimir

Av Carl-eric E. (Järfälla, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Carl-Eric Edström

Rullatorn är lätt att hantera och att packa in i bilen. Å andra sidan är den inte särskilt stabil. Detta sammanfattar min intryck.

Av Karin S. (Ängelholm, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Perfekt vagn till utflykten!!

Vi är mycket mycket nöjda med denna shoppingvagn!! +++++ Stor och rymlig, lätt att rulla! Vi har mycket glädje av denna på familjeutflykterna till att packa ner kylväskor med mat och dryck!! Perfekt också bakom cykeln! Finns även möjlighet att ha enbart väskan som en ryggsäck!

Av Lennart A. (Linköping,schweden, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Bra funktion/pris/leveranstid

Kom snabbt och fungerar bra. Lägsta vikten som jag hittade.vilket är viktigt för en rullator som ska transporteras

Av Ingela L. (Göteborg, Sweden) den 13 Jul 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Rolser RG Logic Dramatenvagn

Bra

En bra vagn. Något klent underrede samt att hjulen är små i förhållande till volymen.

Av Kerstin C. (Norrköping, Sweden) den 10 Jul 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Rollator Let’s go

Helt nöjd med rollatorn, då det är min 3e av samma märke. Leveransen var snabb! Däremot har jag skrivit att skruven (med runt huvud) vid sätet lossnar och nu saknar jag den ena. Har inte fått någon återkoppling på mitt påpekande, antog att jag skulle få en ny skruv hemskickad. Jag har denna rollator, när jag är ute med bilen så den åker in och ut rätt ur bagaget dagligen!

Av Firma Sven Erik K. (Karlskrona, Sweden) den 07 Jun 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Dietz Taima XC Outdoor Rollator

Jättenöjd !

Jag har använt min rullator på både asfalt och grusväg. Den är stabil och lätt att hantera samt skön att sitta på när jag behöver vila. Jag är nöjd med mitt köp.

Av Ros-mari O. (Köpingsvik, Sweden) den 26 May 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

gummipluppar

dom små gummipluppar som täcker hålen ovanpå framhjulens fastsättning sitter för löst. En dag tappa jag dem 4 gånger.
Bl.a då rullatorn lades in och togs ur bakluckan (ej trångt) och i trädgården (3000 kvm) då vattenslangen nuddar emot.
Nu har vi lagt tape under så att den lilla tappen på pluppen trycks in i det hål där den ska vara förankrad men...
Jag vill ju inte tappa dom plupparna. Då blir det ett öppet hål till hjulmuttrarna. Inte snyggt på en annars så elegant
rullator. Jag är bara 75 och kan kanske leva 10 år till. Man kan ju inte limma fast dem heller. Annars är jag jättenöjd och många har haft fina kommentarer om min eldröda "fästman". Jag känner knappt någon värk i ryggens diskbråck tack vare att jag får en bättre hållning. Vår gräsmatta är gammal och gropig och min Let´s Fly klarar dom så bra. Hittade en liten korg som passar precis på "sitsen" att ha smågrejer såsom sax, sekatör snören, små plantor mm i.

Av Elisabeth H. (Karlshamn, Sweden) den 24 May 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Duschpall med trekantigt säte

Liten och stabil duschpall

En stabil duschpall som tar liten plats.

Av Lise-lott C. (Roknäs, Sweden) den 24 May 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 460 Shoppingvagn med broms

Väl värd pengarna!

Mycket bra vagn, lätt att fälla ihop å rymlig! Bra kvalité också! Rekommenderas.

Av Ann-Britt A. (Högsby, Sweden) den 24 May 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Fakto+ Rollator

Dietz Fakto Rullator.

Jag tycker det är en prisvärd, smidig och robust rullator. Mycket nöjd med den! Med vänlig hälsning A-B Axelsson, Högsby. 2018-05-24.

Av Vivi-ann N. (Farsta, Sweden) den 02 May 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med massiva däck.

Mycket bra

Mycket nöjd med rullatorn. Stabil och pålitlig. Har sedan jag fick den gått flera kilometer varje dag. Det känns tryggt med rullatorn och man kan vila när man blir trött. levererades mycket snabbt direkt hem till dörren.

Av Birgitta T. (Borås, Sweden) den 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

XKVLJVJKE

Mycket lätt och smidig, kan bara lyfta den uppför ett trappsteg eller trottoarkant, behöver inte planera var jag ska ta mig fram. Smidig att ha i butiker.
En liten nackdel är att spärren släpper ibland då man går och sitsen har tendens att vika ihop sig. Man måste tänka på att hålla ihop handtagen.
Nu ska jag kunna åka buss och rulltrappa utan assistans.

Av Alf L. (Taberg, Sweden) den 20 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

rollator

Fungerar utmärkt

Av Bengt J. (Enköping, Sweden) den 12 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Topro Odyssé Rejse rollator

pensionä jansson

mycket bra för mig.

Av Leif L. (Karlstad, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

SMIDIG RULLATOR

Lätt, smidig och stabil rullator som kan rekommenderas. Tar liten plats i bilen.
Köp och leverans fungerade utmärkt

Av Inger A. (Nykroppa, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Varuvagn

Vi är mycket nöjda med vårt köp.
Mvh
Inger Ahvanainen

Av Klas T. (Svalöv, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Let's Go' Inomhusrullator

Trevlig vagn

Brickan gör att man kan va verksam i hushållet med t.ex brutet ben. Trevlig design

Av Karl-erik C. (Hässelby, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Topro Troja Kryckhåller

Kryckhållare

Nöjd????

Av Per E. (Färgelanda, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

För de lite kortare...

Jag är lite för lång för rollatorn. Det hade varit bra om den varit en decimeter högre vid handtagen. Nu går jag med fingerspetsarna på handtagen, vilket i och för sig kanske är en bra träning...
I övrigt en bra grej, med föredömlig låg vikt. Lätt att få med sig i trappor och andra hinder, liksom i bilen. Väskan har jag inte använt än, men den verkar ju vara OK... Nöjd! /Per

Av Ann-britt A. (Högsby, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : PlayMarket 'Go Up' Shoppingvagn.

Shoppingvagn

Är mycket nöjd med denna vagn. Lätt och smidig. Kan lasta mycket. Fem stjärnor.

Av Sture T. (Halmstad, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Let's go!

En helt suverän maskin, min Rulle!
Allt okej – mer ön bra! – undantagande käpp-hållaren, som
är under all kritik. Men fem stjärnor är mitt betyg.

Av Gunvor S. (Storvreta, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Let’s Fly!

Detta är min tredje Trust rollator, har Let’s Go, Let’s Go Out, och nu min nya Let’s Fly. Älskar alla tre!

Av Jan F. (Vikbolandet, Sweden) den 23 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Mycket bra

Mycket bra.
Lätt att ta med i bilen.

Av Margareta L. (Luleå, Sweden) den 23 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Lättkörd och bra för raska promenader.

Trust är betydligt lättare än Carl Oscar som jag haft genom Landstinget. Jag ser fram emot att få leva tillsammans med min Trust.
Tog en promenad med den idag för att se hur den trivs i ny snö. Den är lättkörd, men vägarna är inte så lättfamkomliga ännu. Gropiga och spåriga. Rollatorn var trots det lättstyrd och jag kan promenera med ”spänst i steget”. Det känns skönt eftersom jag tycker om att motionera och gå raska promenader.
Carl Oscar har inte tillåtit mig det, så nu ser jag fam emot äventyr med Trusten.
Jag hoppas att det snart ska bli barmark, och jag och Trusten får flera fina promenader.

Av Agneta O. (Väjern, Sweden) den 22 Mar 2018 :
(1/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Agneta

Blev fel. Menar att den är värd 4/5 stjärnor. Håller med att det var svårt att få på käpphållaren.

Av Krystyna E. (Arvidsjaur, Sweden) den 22 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Duschstol med mjukt säte.

Duschstol

Bra kvalité. Mycket nöjd.