Information

Bästsäljare

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Alla omdömen

Av ROSE-MARIE B. (MARIANNELUND, Sweden) den 10 Sep 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Pedaltränare, robust och hopfällbar

Jag är nöjd, använder den dagligen

Jag är nöjd, använder den dagligen

Av Eva W. (Norrköping , Sweden) den 10 Sep 2020 :
(4/5) 
Omdöme get : Andersen Scala Plus Shopper, Ida

Shoppingvagn

Snygg bra men synd att det inte gick att reglera höjden på handtaget och att den luktade mögel, Fick bort lukten efter en vecka på balkongen

Av Pia B. (Torsby, Sweden) den 10 Sep 2020 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Fast läge

Svårt att få rollatorn att fastna i det fasta läget när den skall användas. Annars allt OK

Av Therese A. (Skara, Sweden) den 04 Sep 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Natura XXL Shopper, Kurveflet

Snygg vagn

Mycket trevlig och snygg vagn.
Rymlig, lättkörd och stora hjul.
Saknar dock möjligheten att kunna stänga till locket ordentligt, det blåser lätt upp. Annars är jag helnöjd.

Av Ann-Christine H. (Kungsbacka, Sweden) den 25 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Fakto+ Rollator

Lättanvänd

Snabb leverans och lätt att montera ihop, den håller vad den lovar. Är nöjd och rekommenderar denna rullator.

Av Göran K. (Herrljunga, Sweden) den 24 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Tröskelramp av naturgummi, 4-48 mm.

Perfekt !

Suverän tröskelramp för allt på hjul.

Av Åsa S. (Hjo, Sweden) den 21 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Jaguar Rollator, smart inomhusrollator

Bra inomhusrollator

En prisvärd, smidig, lättmanövrerad och stabil inomhusrollator. Ett plus att det finns både korg och bricka.

Av Gunbritt N. (RÄTAN, Sweden) den 20 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Pedaltränare med digital display

Pedsltränare

Det bästa jag någonsin köpt. Tänk om jag vetat det tidigare. Enkelt att träna med onda knän. Bara att ta fram och sitta bekvämt i min fåtölj och trampa. Toppen! Dessutom supersnabb frakt. Jättenöjd!

Av Tore G. (Ödeshög, Sweden) den 18 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Taima XC Outdoor Rollator med luftgummidäck.

Tore Göransson

Stabil och stadig bra köp.

Av Mona H. (Gamleby, Sweden) den 12 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Fakto+ Rollator

Nöjd med produkten

Fick ett lättare liv genom att stötta mig på rollatorn. Är alltigenom nöjd.
Var snabb leverans, tror ingen rollator i den prisklassen kan vara bättre.

Av Bernhard N. (Mariestad 070, Sweden) den 12 Aug 2020 :
(4/5) 
Omdöme get : Sängbord på hjul

Sängbord

Mycket bra bord när man är sängliggande.
Serveringsbord till din mat , dryck och annat i matväg, fika.
Kan vicka bordet så att man har flera användningsområden.
Till exempel när du läser tidning, böcker och även när du läser i paddan.

Av Katalin B. (Helsingborg , Sweden) den 12 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 430 Shoppingvagn med 4 hjul och broms

Shopping vagn

Hejsan svejsan ????
Jag är jättenöjd med min shopping vagn ????????Den fungerar precis som jag vill ha den ????????????

Av Eva A. (Oxie, Sweden) den 12 Aug 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Let's Go' Inomhusrullator med bricka och tygkorg

Bra köp

Är mycket nöjd med mitt köp hos er.
Bra service och vänligt bemötande.

Av Kerstin R. (Malmö, Sweden) den 27 May 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Pepe

Bra köp

Lätt att montera, trots att svensk manual saknades.
Rymlig”säck” med bra extrafack och bra lock som skyddar innehållet.
Mycket lätt att köra.
Hade varit bra om längden på handtaget gått att reglera.
På det hela taget ett bra köp.

Av Johan E. (Svalov, Sweden) den 24 May 2020 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Lätt o smidig

Man får en del avundsjuka blickar.

Av Katarina W. (Nacka , Sweden) den 27 Nov 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

Otroligt bra

Den är både robust och lätt, lätt att köra även för långa personer, har genomtänkta detaljer och ser trevlig ut. Jag har haft den två år nu.
Bygeln på insidan av vagnen har gått av och jag har försökt hitta en ny utan att lyckas. Men kärran fungerar lika bra ändå.
Eftersom min svarta bag är helt svart inuti är det svårt att se småsaker på botten. Man kunde ha en vit bottenplatta. Fast nu har jag en pytteliten lampa hängande inuti som kan tändas vid behov.

På det stora hela är jag mycket nöjd och brukar rekommendera den till andra.

Av Jolanta N. (Växjö, Sweden) den 06 Nov 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 460 Shoppingvagn med broms

Suverän vagn!

Är jättenöjd att jag köpte Carlett Lett 460, vi döpte om vagnen till ”Calle”, den är bättre än vi förväntade oss. Lät, smidig och snygg på köpet. Stor tack från oss????????????

Av Mats L. (Vimmerby, Sweden) den 20 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Cykelkoppling till Andersen Shopper

Utmärkt produkt

Detta kit för cykelkoppling är av hög kvalitet och relativt lätt att montera. Den förvandlar din cykel och Andersen Royal Shopper till ett elegant och lättstyrt ekipage (lastbil med släp) som klarar att få med bra mycket mat och andra prylar från butiken. Det senare testade jag i dag.
Med tanke på kvalitet i de ingående delarna är kopplingen väl värd sitt pris. Bra också att det går att låsa fast vagnen vid cykeln på ett enkelt sätt.

Av Lena W. (Forserum, Sweden) den 09 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Duschstol TrustCare Let’s Enjoy

duschpall

snabb leverans

Av Knut O. (Torsby, Sweden) den 07 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

godkänd produkt

en godkänd produkt,kunde ha varit några centimeter bredare.

Av Bengt L. (Gränna, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Lätt och behändig

Snabb leverans

Av Magda P. (Veberöd, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(4/5) 
Omdöme get : Duschstol TrustCare Let’s Enjoy

magda petesson

den är bra,

Av Gunnar H. (Solna, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med massiva däck.

Mitt betyg för min rollator Carl Oskar - Utomhusrollator med massiva däck

Efter att ha jämfört utomhusrollatorer från flera tillverkare har jag funnit att denna rollator bäst motsvarar mina krav.

Av Gertrud V. (Skellefteå, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Nöjd kund

Tacksam
Om jag kan få ett kvitto mailat.
Min svärmor älskar sin nya gåstol!

Av Karin E. (Boden, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(3/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 460 Shoppingvagn med broms

Fin väska, men otymplig och svår att veckla ut

Väskan är i fint material, och stabil. Dock är den svår att både vika ut och vika ihop. Varken jag, som är reumatiker, eller min friska dotter klarar av att veckla ihop den på första försöket. Det behövs både extra armar och ben. Sen går inte dragkedjan på utsidan att stänga ordentligt. Synd på en så fin väska. Inte värd pengarna.

+rymlig
+stadig
+lätt att rulla, iallafall än så länge. Vi får se hur det går till vintern.

-krånglig att veckla ihop den, behöver hjälp av någon annan
-dragkedjan går inte att stänga helt

Av Kirsti Y. (Vaggeryd, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(4/5) 
Omdöme get : Duschpall TrustCare Let’s Shower

Snygg och stadig.

Önskar tätare mellan hålen, då den inte gick att ställa in på lagom höjd för mig. Används eftersom jag inte har en annan.

Av Sören H. (Bräcke, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Trust Rullator

Varan den förväntade.
Leveranstiden den utlovade..
Priset okej.
Enkelt att genomföra beställningen..

Av Majvor R. (Kivik, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

Shoppingvagn

Snabb leverans/ bra förpackat/ stabil o fin shoppingvagn som behövs när jag nu sålt min bil????

Av Carita H. (Upplands Väsby, Sweden) den 06 Sep 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Vridkudde till bil eller rullstol, Ø45 cm.

Vridkudde

Perfekt för mej.

Av Anders S. (Eskilstuna, Sweden) den 05 Sep 2019 :
(1/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Lets Fly Rullator

fixa svarsblanketten och hemsidan .Bara en halv stjärna.

Av Kerstin P. (Västerås, Sweden) den 06 Jun 2019 :
(5/5) 
Omdöme get : Pedaltränare med digital display

Fantastisk!

Perfekt i en lägenhet där den kan gömmas under ett bord och ändå vara lättillgänglig. Ett mycket bra alternativ för mig då jag rehabiliterar mig efter två höftoperationer.

Av Elisabeth N. (Solna, Sweden) den 06 Jun 2019 :
(4/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 800 Shoppingvagn med sits

Mycket bra men önskar längre handtag

Produkten är mycket bra, men eftersom jag är lång (174 cm) skulle jag personligen önska att handtaget gick att förlänga ännu mer.

Av Marita M. (Ängelsberg, Sweden) den 03 Nov 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Perfekt reserullator

Lätt att ta med på flyget och fungerar ypperligt i olika miljöer genom att den är både lätt att lyfta men ändå stadig. Enda minus var att ena dragkedjan på väskan gick sönder inom en vecka.

Av Jan T. (Brämhult, Sweden) den 31 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

Mycket bra dragkärra.

Stabil, wobblar inte. Rullar lätt på stora hjul som inte är känsliga för ojämnheter. Lastar mycket. Bra och många fack. Har stuga 1,2 km från färjeläget på ö utan biltrafik. Den fungerar bra för mat/bagage dit. Jan

Av Ditte H. (SUNDBYBERG, Sweden) den 31 Oct 2018 :
(3/5) 
Omdöme get : Andersen Natura XXL Shopper, Kurveflet

Lång leveranstid och missvisande produktinformation

Det framgår inte av produktinformationen att handtaget är av bambu och ej nedfällbart. Det finns ju ingen bild på vagnen bakifrån heller.
Det tog nästan fyra veckor innan leveransen kom, väldigt lång tid.

Det kunde ha funnits en ficka inuti vagnen att lägga nycklar och plånbok i.

Men den är VANSINNIGT SNYGG, och jagg har fått massor med trevliga kommentarer om den.

Lite på temat: "Vill man vara fin får man lida pin"

Av Ina M. (Halmstad, Sweden) den 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

Världens bästa shoppingvagn!

Har introducerat den för första gången när jag åkte och handlade, den blev hur bra som helst. Kunde lägga i "tyngre" matvaror och det klarade den med ett tjohejsan!

Supernöjd är jag!

Av Ulla K. (Västerås, Sweden) den 30 Oct 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Rolser Shoppingvagn för trappor RD6 Logic

Rolser shoppingvagn trappgående

Känns lite stor för en kort person. Skulle finnas i olika storlekar. Även halvfull tung att dra upp för trapporna. Hjulen fungerar mycket bra.

Av Micaela H. (Helsingfors, Finland) den 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : PlayMarket 'We Go' Shoppingvagn

HelsinkiCalling

Otroligt nöjd! Välfungerande vagn! Katu-uskottava:)!

Av Annemarie G. (Karlskrona, Sweden) den 30 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

Väldigt bra och praktisk och välgjord.

Jag rekommenderar verkligen denna kärra! En riktig Rolls Royce! Välgjord och väl värd sina slantar.

Av Mia L. (Falkenberg, Sweden) den 01 Oct 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator inkl. väska

Helt perfekt

Den är snygg lätt i vikt rullar som en racerbil, kan inte bli bättre.
Jag är helnöjd

Av Ywonne K. (Linköping, Sweden) den 06 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Lyx Shopper med kylväska, antracitgrå

Det bästa jag köpt i väskväg

Hej

Har packat denna väska full med badgrejer och sen gått till stranden med samt att jag haft smörgåsar i kylfacket....
Jag är jättenöjd med denna och önskar att jag köpt en tidigare istället för att bära en tung väska
Väskan är dessutom lätt att dra på då hjulen är stora och bra

MVH, Ywonne Keelone

Av Maud L. (Vadstena, Sweden) den 04 Aug 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Trist car 5 stjärnor

En helt underbar rollator att köra

Av Anna Maija N. (Vallvik, Sweden) den 04 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med massiva däck.

Super- rullator

Stadig och bra rullator

Av Christer J. (Visby, Sweden) den 04 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Lion Utomhus rullator med ekstra stora hjul.

rullator lion

sStadig,lättkörd,praktisk med andra ord helt perfekt för mig

Med vänlig hälsning
Christer Jönsson

Av Birgitta B. (Hallstahammar, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Ligero Rullator, Small

Bra sits att vila på.

Väldigt nöjd .Snabb leverans dagen efter beställning. Bra att ha egen sittplats med sig.

Av Vladimir G. (Alvesta, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Överdrag till rullator – Rullatorgarage

Hej!

Jag är nöjd men två saker kunde varit bättre

1 Det saknas märkning "vad är upp, fram och bak" man måste gissa och vända som är
inte så lätt när man är gammal och svag

2 Viktremsan i botten bör vara tyngre, den som finns är nästa ingeting

Med vänliga hälsningar
Vladimir

Av Carl-eric E. (Järfälla, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Carl-Eric Edström

Rullatorn är lätt att hantera och att packa in i bilen. Å andra sidan är den inte särskilt stabil. Detta sammanfattar min intryck.

Av Karin S. (Ängelholm, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

Perfekt vagn till utflykten!!

Vi är mycket mycket nöjda med denna shoppingvagn!! +++++ Stor och rymlig, lätt att rulla! Vi har mycket glädje av denna på familjeutflykterna till att packa ner kylväskor med mat och dryck!! Perfekt också bakom cykeln! Finns även möjlighet att ha enbart väskan som en ryggsäck!

Av Lennart A. (Linköping,schweden, Sweden) den 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator inkl. väska

Bra funktion/pris/leveranstid

Kom snabbt och fungerar bra. Lägsta vikten som jag hittade.vilket är viktigt för en rullator som ska transporteras

Av Ingela L. (Göteborg, Sweden) den 13 Jul 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Rolser RG Logic Dramatenvagn

Bra

En bra vagn. Något klent underrede samt att hjulen är små i förhållande till volymen.