Specialare

Information

Bästsäljare

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Alla omdömen

Av Firma Sven Erik K. (Karlskrona, Sweden) den 07 Jun 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Dietz Taima XC Outdoor Rollator

Jättenöjd !

Jag har använt min rullator på både asfalt och grusväg. Den är stabil och lätt att hantera samt skön att sitta på när jag behöver vila. Jag är nöjd med mitt köp.

Av Ros-mari O. (Köpingsvik, Sweden) den 26 May 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

gummipluppar

dom små gummipluppar som täcker hålen ovanpå framhjulens fastsättning sitter för löst. En dag tappa jag dem 4 gånger.
Bl.a då rullatorn lades in och togs ur bakluckan (ej trångt) och i trädgården (3000 kvm) då vattenslangen nuddar emot.
Nu har vi lagt tape under så att den lilla tappen på pluppen trycks in i det hål där den ska vara förankrad men...
Jag vill ju inte tappa dom plupparna. Då blir det ett öppet hål till hjulmuttrarna. Inte snyggt på en annars så elegant
rullator. Jag är bara 75 och kan kanske leva 10 år till. Man kan ju inte limma fast dem heller. Annars är jag jättenöjd och många har haft fina kommentarer om min eldröda "fästman". Jag känner knappt någon värk i ryggens diskbråck tack vare att jag får en bättre hållning. Vår gräsmatta är gammal och gropig och min Let´s Fly klarar dom så bra. Hittade en liten korg som passar precis på "sitsen" att ha smågrejer såsom sax, sekatör snören, små plantor mm i.

Av Elisabeth H. (Karlshamn, Sweden) den 24 May 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Duschpall med trekantigt säte

Liten och stabil duschpall

En stabil duschpall som tar liten plats.

Av Lise-lott C. (Roknäs, Sweden) den 24 May 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Carlett Lett 460 Shoppingvagn med broms

Väl värd pengarna!

Mycket bra vagn, lätt att fälla ihop å rymlig! Bra kvalité också! Rekommenderas.

Av Ann-Britt A. (Högsby, Sweden) den 24 May 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Dietz Fakto Rollator

Dietz Fakto Rullator.

Jag tycker det är en prisvärd, smidig och robust rullator. Mycket nöjd med den! Med vänlig hälsning A-B Axelsson, Högsby. 2018-05-24.

Av Vivi-ann N. (Farsta, Sweden) den 02 May 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med gummidäck.

Mycket bra

Mycket nöjd med rullatorn. Stabil och pålitlig. Har sedan jag fick den gått flera kilometer varje dag. Det känns tryggt med rullatorn och man kan vila när man blir trött. levererades mycket snabbt direkt hem till dörren.

Av Birgitta T. (Borås, Sweden) den 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

XKVLJVJKE

Mycket lätt och smidig, kan bara lyfta den uppför ett trappsteg eller trottoarkant, behöver inte planera var jag ska ta mig fram. Smidig att ha i butiker.
En liten nackdel är att spärren släpper ibland då man går och sitsen har tendens att vika ihop sig. Man måste tänka på att hålla ihop handtagen.
Nu ska jag kunna åka buss och rulltrappa utan assistans.

Av Alf L. (Taberg, Sweden) den 20 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

rollator

Fungerar utmärkt

Av Bengt J. (Enköping, Sweden) den 12 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Topro Odyssé Rejse rollator

pensionä jansson

mycket bra för mig.

Av Leif L. (Karlstad, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

SMIDIG RULLATOR

Lätt, smidig och stabil rullator som kan rekommenderas. Tar liten plats i bilen.
Köp och leverans fungerade utmärkt

Av Inger A. (Nykroppa, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Varuvagn

Vi är mycket nöjda med vårt köp.
Mvh
Inger Ahvanainen

Av Klas T. (Svalöv, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Let's Go' Inomhusrullator

Trevlig vagn

Brickan gör att man kan va verksam i hushållet med t.ex brutet ben. Trevlig design

Av Karl-erik C. (Hässelby, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Topro Troja Kryckhåller

Kryckhållare

Nöjd????

Av Per E. (Färgelanda, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

För de lite kortare...

Jag är lite för lång för rollatorn. Det hade varit bra om den varit en decimeter högre vid handtagen. Nu går jag med fingerspetsarna på handtagen, vilket i och för sig kanske är en bra träning...
I övrigt en bra grej, med föredömlig låg vikt. Lätt att få med sig i trappor och andra hinder, liksom i bilen. Väskan har jag inte använt än, men den verkar ju vara OK... Nöjd! /Per

Av Ann-britt A. (Högsby, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : PlayMarket 'Go Up' Shoppingvagn.

Shoppingvagn

Är mycket nöjd med denna vagn. Lätt och smidig. Kan lasta mycket. Fem stjärnor.

Av Sture T. (Halmstad, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Let's go!

En helt suverän maskin, min Rulle!
Allt okej – mer ön bra! – undantagande käpp-hållaren, som
är under all kritik. Men fem stjärnor är mitt betyg.

Av Gunvor S. (Storvreta, Sweden) den 11 Apr 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

Let’s Fly!

Detta är min tredje Trust rollator, har Let’s Go, Let’s Go Out, och nu min nya Let’s Fly. Älskar alla tre!

Av Jan F. (Vikbolandet, Sweden) den 23 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Mycket bra

Mycket bra.
Lätt att ta med i bilen.

Av Margareta L. (Luleå, Sweden) den 23 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

Lättkörd och bra för raska promenader.

Trust är betydligt lättare än Carl Oscar som jag haft genom Landstinget. Jag ser fram emot att få leva tillsammans med min Trust.
Tog en promenad med den idag för att se hur den trivs i ny snö. Den är lättkörd, men vägarna är inte så lättfamkomliga ännu. Gropiga och spåriga. Rollatorn var trots det lättstyrd och jag kan promenera med ”spänst i steget”. Det känns skönt eftersom jag tycker om att motionera och gå raska promenader.
Carl Oscar har inte tillåtit mig det, så nu ser jag fam emot äventyr med Trusten.
Jag hoppas att det snart ska bli barmark, och jag och Trusten får flera fina promenader.

Av Agneta O. (Väjern, Sweden) den 22 Mar 2018 :
(1/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Agneta

Blev fel. Menar att den är värd 4/5 stjärnor. Håller med att det var svårt att få på käpphållaren.

Av Krystyna E. (Arvidsjaur, Sweden) den 22 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Duschstol med mjukt säte.

Duschstol

Bra kvalité. Mycket nöjd.

Av Margitha E. (Hoting, Sweden) den 07 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Min lilla röda Cadillac

Den är super bra nu har ja fått friheten att gå på mina promenader utan att vara rädd för att ramla Undrar bara om de finns reserv delar till den Tänk om ett däck går sönder vad gör ja då eller nått annat Går varje dag 4 km Så den var min önskan när ja fyllde 72 år att få den å ja fick den

Av Curth H. (Gävle, Sweden) den 05 Mar 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med gummidäck.

Går på luft

Jag kan jämföra med samma typ av rollator med massiva hjul, den jag har köpt är utrustad med luftgummihjul. Rema drömmen.

Av Eva A. (Kristinehamn, Sweden) den 05 Mar 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Sängbord på hjul

Bra bord

Mycket bra bord till min pappa som flyttat till äldreboende

Av Tania C. (Stockholm, Sweden) den 24 Feb 2018 :
(2/5) 
Omdöme get : Duschstol med mjukt säte.

Sen leverans

Jag fick vänta 3 veckor på leveransen

Av Olle W. (Hedemora, Sweden) den 22 Feb 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Har inte hunnit använda min Let´s go out så mycket ännu

Men så här långt är jag nöjd. Min hustru säger att jag går rak i ryggen nu, beroende på att jag har rollatorn på högsta höjd. Den är också lätt att köra beroende på de stora framhjulen.

Av Ingegärd N. (Saxtorp, Sweden) den 22 Feb 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med gummidäck.

Carl-Oskar

Snabb leverans, stabil o bra produkt.

Av Lennart E. (Tumba, Sweden) den 22 Feb 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Bakhjuls-skärmar

Stänkskärmar på bakhjul är nog bra på sommaren, men på vintern fastnar mycket sön i skärmhusen.

Av Sten N. (Ljungbyhed, Sweden) den 09 Feb 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : Dietz Ligero Rullator

Verkar vara en för sitt pris vara en bra rollator

Vi är nöjda ,bra placering av korgen. Har ännu inte fått någon faktura.Hoppas inte felet är mitt.

Av Chatrin H. (Skellefteå, Sweden) den 07 Feb 2018 :
(3/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

Hopslagningsanordning

Remmen till hopslagningen släpper hela tiden. Såg på tv eran rullator. Där visade dom att man bara drar i sittdynan. Men det funkar inte alls. Måste hela tiden trä in bandet. Besvärligt. Mvh Chatrin Hyke

Av Harry N. (Mölnlycke, Sweden) den 25 Jan 2018 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

Snabb leverans

Snabb bra leverans !
Lätt att använda bra svängradie vänder lätt.
Enkel att lägga in i bilen väger inte så mycket !!!

Av Solvig B. (Nynäshamn, Sweden) den 25 Jan 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med gummidäck.

karl_Oskar

Det måste bli 5 stjärnor .Jag hade tidigare denna rullator utskriven som hjälpmeden ,när jag flyttade till annan ort ville jag forsätta med just denna rullator, tyckte då en EGEN var bäst.MVH Solvig

Av Lena H. (Luleå, Sweden) den 13 Jan 2018 :
(5/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Fin shoppingvagn

Mycket rymlig lättdragen shoppingvagn, som klarar tung vikt. Dock var ena hjulet lite svårt att trycka fast, men det lyckades efter ett antal försök. Bra att väskan kan användas som ryggsäck.

Av Agneta W. (Nacka, Sweden) den 05 Dec 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Leopard Lättviktsrullator

Leopart lättviktsrullator

Lätt, smidig, enkel att hantera plus att den konstigt nog känns väldigt stabil.

Av Hannele S. (Strängnäs, Sweden) den 04 Dec 2017 :
(4/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Inte privat än

Hej
Inte varit på resa än, får återkomma

Av Olga A. (Göteborg, Sweden) den 21 Nov 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Impala Rollator

jättebra

Jag är väldigt nöjd med själva produkten. Beskrivningen stämmer superbra.
Leveransen, däremot gick inte bra alls. Jag fick ingen AVI; och var tvungen att mejla kundservice; som återkom efter ett par dagar och då var det för sent. De sa att paketet var redo att hämta hos ombudet sen 5 dagar innan, men jag fick först AVIn med leveransnumret 6 dagars efter dess. Då var jag utomlands. Rullatorn var till min mamma, som bor utomlands. Jag fick hämta den efter jag kom tillbaka, och nu måste min mamma vänta ett år till. Synd.
Conclussion: om du vill ha den, det är jättebra produkt. Men se till att vara hemma i 15-20 dagar efter du placerar ordern, då ingen som vet när avi:n kommer.

Av Lilian L. (Nässjö, Sweden) den 15 Nov 2017 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Fly' Utomhus Rullator

Min rollator

Då jag nu får tillfället att kommentera så tycker jag att handtagen borde gå att höja ytterligare 5-10cm.
Den är också lite trång att sitta på när man är lite bred om baken !!

Av Kalju T. (Stockholm, Sweden) den 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Duschstol med mjukt säte.

Precis vad vi behövde!

Lätt, liten och stabil. Dessutom med handtag som gör det lätt att sätta sig och resa sig då rörligheten är nedsatt.
/K

Av Bo H. (Anderslöv, Sweden) den 15 Nov 2017 :
(4/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Bo Hansson

Jag tycker den är bra med ett undantag , jag skulle gärna vilja ha i alla fall minst 100 mm högre handtag eftersom mina besvär kommer från ryggen får jag ofta hänga på armbågarna och då blir det för lågt när handtagen är max uppe. Vad har ni för förslag på att göra dom högre???
Mvh
Bo Hansson

Av Verner L. (Luleå, Sweden) den 27 Oct 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Rollator Carl Oskar - Utomhusrullator med gummidäck.

Rullator

Bra rullator,möjligen att större hjul hade varit ännu bättre.Vi har mäst grusvägar.

Av Katarina L. (Årsta, Sweden) den 08 Oct 2017 :
(4/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Ang shoppingvagn

Jag är nöjd men har ännu inte haft tillfälle att använda den. Tror att den kommer att passa perfekt

Av Anders S. (Göteborg, Sweden) den 14 Sep 2017 :
(4/5) 
Omdöme get : Andersen Scala Riva, shoppingvagn för trappor

Anders sjöberg

Bra och snabb leverans.
Vagnen fungerar bäst vid steghöjden 15 cm. Det behövs lite större kraft vid högre steghöjder.
Svenska trappor är nog i allmänhet 18-19 cm. För sök få producenten att tillverka en modell också för dessa steghöjder.
Av en videofilm framgick att man skulle kunna fälla ut en ram som medgav att man också kunde transportera t.ex.drickabackar.
Denna ram saknades vilket var en besvikelse.

Av Tage Å. den 14 Sep 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : WheelzAhead TRACK 4.0 Rollator

Positivt överraskad över den fina funktionen

Jag fick min WheelzAhead i går onsdag och blev positivt överraskad över den fina funktionen. Denna rollator kommer att bli min ständige följeslagare på mina resor. Det enda jag saknar är spärr för framhjulen annars är allt toppen fem stjärnor.

Av Charlotte R. (Västerås, Sweden) den 04 Sep 2017 :
(4/5) 
Omdöme get : Andersen Royal Shopper, Hydro

Andersen Royal Shopper

Mycket rejäl och bra shoppingvagn. De stora hjulen gör den lätt att dra. Dock kunde locket vara konstruerat på ett sätt som gör det lättare att stänga. Dessutom går det inte att stänga så att innehållet är helt instängt.

Av Jan R. (Växjö, Sweden) den 04 Sep 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Duschstol med mjukt säte.

BRA & dåligt.

Bra stol, men fick en "beg" eller en demo stol, med de verse repor :-( !
Borde fått avdrag på priset för det.

Av Per-Johan S. (Växjö, Sweden) den 30 Aug 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Manduka yogamåtte - ProLite, midnight blue

Bra kvalité och snabb leverans

Jag är nöjd med yogamattans kvalité och den snabba leveransen.

Av David B. (Falkenberg, Sweden) den 30 Aug 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : TrustCare 'Lets Go Out' Utomhus Rullator

Kanon!

Svärmor är jättenöjd med produkten!

Av Marie P. (Stockholm, Sweden) den 14 Aug 2017 :
(5/5) 
Omdöme get : Dørtrinsrampe i gummi

Bra list

Jätte bra för rullatorer

Av Lena K. (Ydre, Sweden) den 10 Aug 2017 :
(5/5) 
Av Lena K. (Ydre, Sweden) den 10 Aug 2017 :
(1/5) 
Omdöme get : TrustCare Kryckhållare för utomhus rullatorer

Kryckhåållare

Förstår inte hur delarna ska sättas fast. De två bilderna är otillräckliga. Skicka tydligare instruktioner, gärna på svenska.