OneLeg hög pall

Ny produkt

OneLeg ergonomisk pall med halkskydd i silikon. Välj mellan 3 olika höjder.

Logo OneLeg

Mer detaljer

764,00 SEK inkl. moms

-20%

955,00 SEK inkl. moms

Mer information

OneLeg ergonomisk pall med halkskydd i silikon. Välj mellan 3 olika höjder.

OneLeg pallen hjälper dig att få en dynamisk och ergonomisk sittställning vid arbetsbordet, skrivbordet eller i köket. Den smarta enbenta pallen är utvecklad i Danmark – välj mellan 3 olika höjder, 48, 54 eller 65 cm. Levereras med halkskydd på foten.

Perfekt till arbetsbordet eller i köket
OneLeg pallen finns som tidigare nämnt i 3 olika höjder, 48, 54 eller 65 cm. Den är tillverkad i slagtålig plast och väger knappt 2 kilo så den är enkel att flytta runt.

VIKTIGT: När du köper OneLeg pallen i storlekarna 48, 54 eller 65 cm på Senior24 så är de utrustade med halkskydd på foten. Du behöver inte köpa till halkskydd utan det ingår i priset hos oss.

Läcker design med sitsöverdrag
På en del bilder på hemsidan visas våra höga pallar med ett sitsöverdrag. Sitsöverdraget är framställt i 100% silikon och förhindrar att du glider på sitsen. Sitsöverdraget finns i 4 olika färger och beställs separat och du hittar sitsöverdrag längst ner på denna sida.

Bekväm sittställning- finns i flera olika höjder
OneLeg pallen är utvecklad speciellt för en ergonomiskt korrekt sittställning. Kroppen vilar på den bekväma sitsen med en diameter på 26 cm, vilket ger avlastning för knä och rygg.

Vi har OneLeg pallen på lager i flera olika storlekar och färger, modellnumret refererar till höjden på sitsen.

OneLeg 32 – Den minsta, perfekt för trädgården
OneLeg 40 – Perfekt för inomhusarbete och lek i golvhöjd, finns i 4 olika färger
OneLeg 48, 54 och 65 – Perfekta för användning i köket, vid matbordet eller skrivbordet

Klicka här för att se hela vårt sortiment av OneLeg pallar och tillbehör.

OneLeg pallen tränar muskulatur och balans
Den unikt böjda foten på pallen gör att man får en korrekt ergonomisk sittställning. Pallen gör samtidigt att du stärker din muskulatur, balans och koncentration eftersom den ger möjlighet till en aktiv och dynamisk sittställning, du kan vippa och snurra runt på pallen som följer kroppens rörelse.

Se videon nedan, där vi förklarar fördelen med den smarta OneLeg pallen:Halkskydd vid inomhusanvändning
När du använder OneLeg pallen inomhus så är det viktigt att den är utrustad med halkskydd, som förhindrar att pallen glider på underlag som, trägolv, klinker, betong eller mattor.

OBS: Halkskydd följer med som standard när du köper den höga OneLeg pallen av oss på Senior24. Halkskyddet är framställt av 100% silikon och innehåller inga giftiga ämnen.

På en del av bilderna på hemsidan visas pallarna med ett sitsöverdrag i svart eller annan färg. Sitsöverdraget är tillverkat i 100% silikon och förhindrar att du inte glider på sätet. Det köps separat och du hittar våra sitsöverdrag här, eller klicka här och se alla våra produkter av OneLeg pallar och tillbehör.

Datablad

Höjd 48,0 / 54,0 / 65,0 cm.
Vikt 1,5 / 1,6 / 1,9 kilo
Garanti 24 måneder
Max belastning 200 kilo
Sitsmått Diameter 26,0 cm.

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !

Tillbehör