Previous
Next

Tröskelramp i aluminium, 2-delad och hopfällbar

SKU MBX-DS4025 Kategori Ramper
1 595,00 SEK
Inkl. moms

Hopfällbar 2-delad tröskelramp tillverkad i aluminium, med transportväska.

Smart 2-delad tröskelramp i aluminium, som är lätt att fälla ihop och ta med i den medföljande transportväskan.

Den 2-delade tröskelrampen består av två separata ramper, båda med en bredd på 25 cm. Att rampen är tvådelad gör det till en mycket flexibel lösning i förhållande till ramper som sitter ihop. Man kan fritt placera de två ramperna så att de passar optimalt i dörröppningen. Ramperna kan användas både inomhus och utomhus.

Tröskelrampen kan användas på trösklar med en höjd upp till 5 cm och täcker 20 cm på var sida av tröskeln när den är placerad.

Ovansidan av tröskelrampen är räfflad så att den är halksäker och undersidan är klädd med små gummifötter, vilket säkrar att den ligger stabilt och inte flyttar sig när man kör över rampen.

Den 2-delade tröskelrampen levereras i en smart transportväska och väger endast 2,0 kg. Trots den lilla vikten är den godkänd för belastning upp till 200 kg.

Föredrar du en tröskelramp som endast är en del, så har vi den motsvarande modellen med en bredd på 76 cm som du kan se genom att klicka här.

När du köper ramper eller skenor på Senior24.se, så levererar vi alltid gratis. Du har 14 dagars ångerrätt, om produkten inte lever upp till dina förväntningar.

Specifikationer

Längd 40,0 cm. /rampe
Bredd 25,0 cm. /rampe
Vikt 2,0 kilo ialt
Garanti 2 års garanti
Bredd (körbredd) 25,0 cm. /rampe
Max stigning/höjd 5 cm.
Max belastning 200 kilo

Tilbehör