Rollz Flex Shopper-Rollator

Ny produkt

Rollz Flex är en supersmart kombination av en elegant rullator och shoppingvagn.

Mer detaljer

5 995,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: Rollz Flex Shopper-rollator – ännu en fantastisk produkt från holländska Rollz. Rollz Flex är en kraftig rullator med en stor shoppingväska på 25 liter, inbyggt säte och justerbart handtag.

Stabil och säker rullator, som är enkel att köra med

Rollz Flex är i grunden en stabil rullator med kraftig aluminiumram och mjuka hjul, som ger en bekväm körning. De svängbara framhjulen gör det lätt att manövrera shopper rollatorn.

OBS: Se också den helt nya Shopper-rullator från TrustCare - Klicka här för att se TrustCare Let's Shop.

Rollz Flex har en nyutvecklad typ av effektiva trumbromsar, som enkelt styrs från handtaget som både kan justeras i höjden och i tre olika vinklar – som du kan se nedan.

Rollz Flex Shopper-rollator med justerbart håndtag

Bromsarna fungerar lite annorlunda än man är van vid hos traditionella rullatorer. De aktiveras med två små vingar på sidan av handtaget, så att du kan låsa rullatorn när du vill stanna. Du släpper på bromsen när du vill köra vidare. Bromsarna kan alltså inte användas vid körning med din Rollz Flex Shopper-rollator.

Smart väska med plats för dina inköp

Rollz Flex Shopper-rollatorn är utrustad med en stor väska med plats för hela 25 liter och därmed gott utrymme för dina dagliga inköp eller annat som ska transporteras. Väskan får max innehålla 20 kg.

Väskan har ett lock som stängs med dragkedjor i båda sidor. Väskan är utrustad med en kraftig innerpåse med två handtag som du enkelt kan ta med dig om du lämnar shopper-rullatorn. Detta demonstreras i videon nedan.

Inbyggt säte och ryggstöd

Rollz Flex är utrustad med ett behagligt säte så att du kan vila benen vid behov. Det smarta handtaget kan svängas bakåt, så att det fungerar som ett extra ryggstöd.

Enkel att fälla ihop

Du viker enkelt ihop Rollz Flex så att den tar upp minimalt med utrymme i en bil eller buss, eller när du bara behöver stuva undan den hemma när du inte använder den.

Rollz Flex har en vit ram och du kan välja mellan två färger på väskan; grå eller lila.

Senior24.se är auktoriserad återförsäljare av Rollz produkterna, vilket är din garanti för en seriös vägledning och uppföljning.

Datablad

Handtagshöjd 78-100 cm
Handtagshöjd, max. 100,0 cm
Hjulstorlek 20,0 cm.
Handtagshöjd, min. 78,0 cm
Längd 60,0 cm
Rek. brukarlängd 160-190 cm
Max brukarvikt 125 kilo
Bredd 62,0 cm
Höjd 80-100 cm
Vikt 6,9 kilo
Mått ihopfälld LxBxH: 60 x 62 x 80-100 cm.
Sits bredd 44,0 cm
Sits höjd 62,0 cm
Garanti 24 måneder
Steltype Hopfällbar
Kylfack Inget kylfack
Hjul Normal störlek

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !

trustpilot