Andersen Royal Ivar, shoppingvagn för trappor

SKU AND-169-173-80 Kategori Shoppingvagnar
2 395,00 SEK
Inkl. moms
(4/5) av 1 recension(er)
Läs recensionerna

Andersen inköpsvagn för trappor, modell Royal Ivar med väska på 49 liter, grå.

Andersen Royal Ivar är en läcker shoppingvagn med speciella hjul som gör den väl ägnad för att köra upp och ner för trappor.

Väskan i den smarta Ivar designen i grå, som innehåller 49 liter och är monterad på den kraftiga Royal ramen, med de smarta och effektiva trapphjulen som kör på kullager. Det innebär att Andersen Royal Ivar är otroligt bekväm att köra, både på vägen och i trappor.

Den stora Ivar väskan har ett praktiskt lock som hålls på plats med kardborre och rymmer 49 liter. Väskan har en extra ficka på utsidan, även det med lock, samt sidficka. Inne i väskan finns en ficka för en liten väska eller mobiltelefon. Där är också ett separat kylrum på 4 liter, där du kan bevara kylvaror säkert tills du kommer hem.

Ivar väskan är monterad med reflex för extra säkerhet i mörkret och väskan mäter 50x39x23 cm. Den tål upp till 50 kg belastning och väger endast 3,8 kg.

Se Andersens egen videopresentation nedan.

Andersen Royal Ivar trapp-shoppingvagn är det helt rätta valet om du har behov för en shoppingvagn som du enkelt kommer upp och ner i trappor med. Den är dessutom tillverkad i en design och kvalitet som håller år efter år.

Se hela vårt sortiment av läckra shoppingvagnar från tyska Andersen Shopper här på Senior24.se.

Andersen 3 års garanti

Specifikationer

Hjulstorlek 3 x 12,0 cm.
Längd 45,0 cm.
Bredd 50,0 cm.
Höjd 107,0 cm.
Vikt 3,8 kilo
Garanti 24 måneder
Rymmer 49 liter
Väskans mått H: 59 x D: 23 x B: 36 cm.
Steltyp Hopfällbar
Kylfack Inbyggd kylfack
Hjul Speciel för trappor

Tilbehör