Rolser 2+2 Logic Shoppingvagn med 4 hjul - 4L

SKU RLS-2986361 Kategori Shoppingvagnar
1 795,00 SEK
Inkl. moms

Rolser 2+2 Shoppingvagn – Elegant shoppingvagn med 4 hjul i super kvalitet och svart väska.

Snygg shoppingvagn med 4 hjul och hopfällbar ram från spanska Rolser och väska i svart.

Välj själv mellan 2- eller 4 hjul

Du kan använda shoppingvagnen med 2- eller 4 hjul, du bestämmer själv vad som passar bäst i den givna situationen. Du fäller enkelt ner de två extra framhjulen med ett enkelt grepp.

De 4 hjulen betyder att shoppingvagnen alltid står stabilt, oavsett om du håller i den eller inte. Om du har mycket vikt i shoppingvagnen är det skönt att låta vikten vila på 4 hjul och putta shoppingvagnen framför dig för att belasta händer och underarmar så lite som möjligt. Det gör också Logic 2+2 till ett bra val om du lider av rygg, axel och nackproblem.

Har du inte så mycket vikt i väskan så föredrar många att dra den efter sig på de två stora bakhjulen.

Observera att det i videon visas Rolser Logic Tour, som har vridbara framhjul men som annars är identisk med Rolser 2+2.

Gott om plats och enkel att hantera

Rolser 2+2 Logic shoppingvagn rymmer 43 liter och den är testad till 40 kilo, men vi rekommenderar att inte fylla väskan mer än 25 kg.

Som på de andra Rolser shoppingvagnarna, så är 2+2 Logic utrustad med vattentät väska i kraftig nylon, med snörning och lock som hålls på plats av snörningen så att det inte blåser upp.

På baksidan av väskan finns en blixtlåsficka för förvaring av tidning, glasögon, mobiltelefon och nycklar.

Shoppingvagnen är utrustad med kraftiga gummihjul som gör det enkelt att manövrera på alla typer av underlag. Till skillnad från Rolser Logic Tour så har Rolser 2+2 Logic fasta framhjul som inte kan vridas, vilket är bäst på löst och grusigt underlag. Det är också viktigt att välja fasta framhjul om du föredrar att hålla handlederna i en sträckt position. Föredrar du däremot att stimulera rörligheten i dina handleder, så rekommenderar vi Rolser Logic Tour med vridbara framhjul.

Tar lite plats

Rolser 2+2 Logic har även den smarta Logic ramen som enkelt fälls ihop när du inte använder den. Det är en stor fördel om du ska ha shoppingvagnen i bilens bagageutrymme eller om du bara vill ställa undan den där hemma.

Dessutom har Rolser 2+2 Logic en smart krok på ramen som gör att du kan hänga den på shoppingvagnen när du handlar i butiken, så har du händerna fria till annat.

Se hela vårt sortiment på superläckra shoppingvagnar från spanska RolserCarLett och PlayMarket här på Senior24.se.

Specifikationer

Hjulstorlek 14,5 cm. diameter
Längd 48,0 cm. (ihopfällt 32,0 cm.)
Bredd 39,0 cm.
Höjd 106,0 cm. (ihopfällt 92,0 cm.)
Vikt 2,8 kilo
Garanti 24 måneder
Godkänd ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max belastning 40 kilo (rekommenderad 25 kilo)
Rymmer 43 liter
Väskans mått H: 63 x D: 19 x B: 36 cm.
Steltyp Hopfällbar
Kylfack Inget kylfack
Hjul Normal störlek

Tilbehör