Rolser Logic Tour Shoppingvagn med 4 hjul - 4LT

Ny produkt

Rolser Logic Tour Shoppingvagn – 4-hjulig shoppingvagn med vridbara framhjul. Finns i massor av läckra färger.

Mer detaljer

1 825,00 SEK inkl. moms

Mer information

Här har du toppmodellen av shoppingvagnar från spanska Rolser, som i mer än 50 år har tillverkat gedigna shoppingvagnar med vikt på elegant och inbjudande design.

Rolser Logic Tour är en gedigen shoppingvagn med 4 hjul, varav de två främsta är vridbara, vilket gör det till ett nöje att manövrera på fast underlag. Läs mer nedanför och se alla snygga färger du kan välja Rolser Logic Tour i.

Välj fritt mellan 2- eller 4 hjul

Med ett enkelt grepp ändrar du Rolser Logic Tour från en shoppingvagn med 2 hjul, till en på 4 hjul. Du väljer själv vad som passar bäst för dina behov.

De 4 hjulen innebär att shoppingvagnen alltid står stabilt, oavsett om du håller i den eller inte. Om du har mycket vikt i shoppingvagnen kan det vara skönt att låta vikten vila på 4 hjul och skjuta shoppingvagnen framför dig, för att belasta händer och underarmar så lite som möjligt.

Denna shoppingvagn är ett bra val för de som har rygg, axel och nacksmärtor då den avlastar maximalt med sina 4 hjul och vridbara framhjul, som inte kräver så stor påverkan för att byta riktning när man puttar den.

Har du inte så mycket vikt i väskan föredrar många att endast dra den efter sig på de två solida bakhjulen.

Gott om plats och enkel att hantera

Rolser Logic Tour shoppingvagn rymmer 43 liter och är testad med en belastning upp till 40 kg. Vi rekommenderar dock att man håller sig till en max vikt på 25 kg, vilket också räcker för ganska stora inköp.

Precis som på de andra Rolser shoppingvagnarna, så är Logic Tour utrustad med vattentät väska i kraftig nylon som har snörning och lock som hålls på plats av snörningen så att det inte blåser upp.

På baksidan av väskan finns en ficka för förvaring av småsaker.

Rolser Logic Tour skiljer sig från Rolser 2+2 Logic genom sina vridbara framhjul. Dessa framhjul gör det till ett nöje att manövrera shoppingvagnen, även med stor belastning. Men det är viktigt att veta att de vridbara framhjulen inte fungerar bra på löst underlag. Om du går på grusstigar eller liknande rekommenderar vi att du väljer Rolser 2+2 Logic, som har fasta framhjul och därmed kör mycket bättre på löst underlag.

Tar lite plats

Rolser Logic Tour har precis som flera av våra andra Rolser shoppingvagnar också den smarta Logic ramen som enkelt fälls ihop när du inte använder den. Det är en stor fördel om du ska ha shoppingvagnen i bagageutrymmet i din bil eller bara ställa undan den där hemma.

Som du förmodligen såg i videon ovanför, så är också Rolser Logic Tour utrustad med en liten krok på ramen som gör att du kan hänga den på shoppingvagnen när du handlar i butiken, så du har händerna fria.

Se hela vårt sortiment av supersnygga shoppingvagnar från spanska Rolser och PlayMarket här på Senior24.se.

Datablad

Hjulstorlek 14,5 / 11,5 cm. diameter bag/for
Längd 46,0 cm. (ihopfällt 32,5 cm.)
Bredd 39,5 cm.
Höjd 106,0 cm. (ihopfällt 93,0 cm.)
Vikt 3,2 kilo
Garanti 24 måneder
Godkänd ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max belastning 40 kilo (rekommenderad 25 kilo)
Rymmer 43 liter
Väskans mått H: 63 x D: 19 x B: 36 cm.
Steltype Hopfällbar
Kylfack Inget kylfack
Hjul Normal störlek

Omdömen

Av (Jönköping , Sweden) den   30 Aug 2021 (Rolser Logic Tour Shoppingvagn med 4 hjul - 4LT) :
(5/5

Superbra

Lätt och behändig. Underlättar mycket i vardagen.