Andersen Royal Shopper, Malit

SKU AND-166-044-80 Kategori Shoppingvagnar
1 995,00 SEK
Inkl. moms

Andersen Royal Shopper, Malit är en elegant shoppingvagn i lättviktsmaterial från tyska Andersen, som rymmer hela 45 liter.

Andersen Shopper

På lager

Andersen Royal Shopper, Malit – Är en shoppingvagn från tyska Andersen med den kraftige Royal-ramen, stora massiva hjul och en överlägsen kördynamik. Den här modellen levereras med den elegante Malit-väskan i svart.

Robust och praktisk lättviktsram i aluminium

Andersen Royal ramen är tillverkad i aluminium som gör den både robust och samtidigt lätt. Du kan enkelt ta av hjulen och väskan för att fälla ihop ramen så att den nästan inte tar någon plats. Denna modell levereras med den elegante Malit väskan med snörning och lock, som hålls fast med kardborreband så att den inte blåser upp.

Robust och praktisk lättviktsram i aluminium med kraftiga hjul 

Den robusta Royal ram är som nämnt tillverkad i aluminium, vilket gör den extremt stabil. Den bärande ramen i bottnen fälls enkelt ut och in, så att shoppingvagnen tar minimalt med plats när den ska plockas undan för förvaring.

Shoppingvagnen är utrustad med stora och kraftiga hjul med en diameter på hela 25 cm, vilket innebär att du med lätthet tar dig runt med shoppingvagnen och hinder som trottoarkanter och trapper är enkla att komma över. De smarta fälgarna i svart lack är monterade med massiva däck så att du inte har besvär med punkteringar.

Andersen Royal, Malit väger bara 3,4 kg.

God komfort med lättrullande hjul

De nya lättrullande hjulen gör att Andersen Royal är ett nöje att köra, då du har full kontroll över shoppingvagnen med ett fast grepp i handtaget och de mjuka hjulen som är 25 cm i diameter absorberar obehagliga skakningar från underlaget och garanterar en behaglig körning.

Nyhet: Træk din Royal Shopper efter cyklen - se den smarta cykelkoppling här.

Smart, slitstark väska med plats för allt

Shoppingvagnen från Andersen är utrustad med den robusta Malit-väskan som är tillverkad i slitstark, vattentät nylon. Ando-väskan har extra utrymme både invändigt och utvändigt, och rymmer hela 45 liter, vilket är tillräckligt för de flestas behov. Själva Ando shoppingväskan mäter: 36 x 56 x 22 cm.
Har en smart krok för att hänga shoppingvagnen på när du handlar.

Se hela vårt sortiment med superläckra shoppingvagnar från tyska Andersen Shopper här på Senior24.se.

Specifikationer

Hjulstorlek 25,0 cm.
Längd 41,0 cm. (ihopfällt 25,0 cm.)
Bredd 50,0 cm.
Höjd 107,0 cm. (ihopfällt 70,0 cm.)
Vikt 3,4 kilo
Garanti 24 måneder
Max belastning 50 kilo
Rymmer 45 liter
Väskans mått H: 56 x D: 22 x B: 36 cm.
Steltyp Hopfällbar
Kylfack Inbyggd kylfack
Hjul Extra stora

Tilbehör