Sandhamn Fritidstrolley by CarloBolaget

Ny produkt

NYHET: Smart fritidstrolley från svenska CarloBolaget med väska i kraftig kanvas.


CarloBolaget

Mer detaljer

På lager

1 295,00 SEK inkl. moms

Mer information

Sandhamn är en shoppingvagn från svenska Carlobolaget i läcker design med väska tillverkad i kraftig kanvas med förstärkningar och detaljer i konstläder, precis som de andra produkterna i Sandhamn serien.

CarloBolaget Sandhamn shoppingvagn har en stor väska på 55x30x25 cm. Väskan har invändig snörning och flera utvändiga fickor. Invändigt har den en fodrad ficka som är perfekt för säker transport av en bärbar dator eller andra personliga ägodelar.

Väskan är monterad på en elegant hopfällbar lättviktsram i aluminium med en handtagshöjd på 100 cm. Väskan kan enkelt lossas från ramen och istället användas som ryggsäck.

Sandhamn är en väldigt snygg shoppingvagn som skiljer sig designmässigt från våra andra shoppingvagnar, till ett attraktivt pris. Du kan välja mellan Sandhamn shoppingvagn i marinblå eller khaki.

Carlobolaget har tillverkat väskor och resväskor sedan 1921. Det är alltså tal om beprövade produkter i bra kvalitet, så vi tvekar inte med att erbjuda 3 års garanti för produktionsfel.

Datablad

Handtagshöjd100,0 cm.
Hjulstorlek20,0 cm.
Längd40,0 cm.
Bredd43,0 cm.
Höjd110,0 cm.
Vikt2,8 kilo
Garanti36 månader
Max belastning35 kilo
Rymmer41 liter
Väskans måttH: 55 x D: 25 x B: 30 cm.
SteltypeSammenklappeligt
KylfackInget kylfack
HjulExtra stora

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !

Tillbehör