Rolser RG Logic Dramatenvagn

Ny produkt

Rolser RG Logic Dramatenvagn – Billig dramatenvagn i super kvalitet. Finns i flera snygga färger.

Mer detaljer

1 095,00 SEK inkl. moms

Mer information

Här är möjligheten för att förvärva en dramatenvagn i hög kvalitet från spanska Rolser till ett ytterst attraktivt pris. Rolser RG Logic är en relativt billig dramatenvagn men är tillverkad i den vanliga höga kvaliteten som vi känner igen från Rolser. Du kan välja mellan hela 9 färger.

Mycket plats och enkel att hantera

Rolser RG Logic dramatenvagn rymmer 43 liter vilket räcker för de flestas behov. Den robusta konstruktionen gör att den är godkänd för 25 kilos belastning.

Till skillnad från den billigare modellen Joy, så har RG Logic lite högre ram vilket säkrar att du kan gå utsträckt samtidigt som ramen enkelt fälls ihop när du önskar.

Den vattentäta väskan är utrustad med snörning och lock, som hålls på plats av snörningen, så det inte blåser upp. På baksidan av väskan finns en blixtlåsficka för förvaring av tidning, glasögon, mobiltelefon och nycklar.

Dramatenvagnen är utrustad med kraftiga gummihjul som gör att den är enkel att manövrera på alla typer av underlag samtidigt som den står stadigt på stödbenet när du ställer ifrån dig den.

Tar lite plats

Rolser RG Logic har den smarta Logic ramen, som är enkel att fälla ihop så den nästan inte tar någon plats. Därför är den lätt att ställa undan när du inte använder den.

Som en extra smart detalj så är Rolser RG Logic utrustad med en liten krok på ramen, som gör att du kan hänga den på shoppingvagnen när du går i butiken – så har du händerna fria.

Se hela vårt sortiment på superläckra dramatenvagnar från spanska Rolser och PlayMarket här på Senior24.se.

Datablad

Hjulstorlek16,5 cm. diameter
Längd36,0 cm. (ihopfällt 17,5 cm.)
Bredd41,0 cm.
Höjd105,5 cm. (ihopfällt 64,5 cm.)
Vikt2,5 kilo
Garanti24 måneder
GodkändISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø)
Max belastning40 kilo (rekommenderad 25 kilo)
Rymmer43 liter
Väskans måttH: 63 x D: 19 x B: 36 cm.

Omdömen

Av (Göteborg, Sweden) den  13 Jul 2018 (Rolser RG Logic Dramatenvagn) :
(4/5

Bra

En bra vagn. Något klent underrede samt att hjulen är små i förhållande till volymen.