Beurer SE80 SleepExpert - Sömnsensor och analys.

SE80

Ny produkt

SleepExpert SE80 sömnsensor, professionell sömn-övervakning och analys.

Beurer logo

Mer detaljer

1 495,00 SEK inkl. moms

Mer information

Professionell sömnövervakning – Du lägger Beurer SE80 SleepExpert under madrassen så mäter den och analyserar ditt sömnmönster genom puls och andning. Du kan ställa in den till att väcka dig på den tidpunkten på morgonen där du sover som lättast. På de sättet vaknar du alltid pigg och utvilad. Du kan också välja att bara använda den som en vanlig väckarklocka.

Om du lider av sömnproblem så kan Beurer SE80 vara en lösning för dig så att du kan få en bättre förståelse över ditt sömnmönster. På så sätt kan du påverka och minimera problemet.

Även om du inte lider av sömnproblem kan det vara praktiskt med en väckarklocka som väcker dig på morgonen när du sover som lättast. På det sättet slipper du vakna mitt i en djupsömn och därmed vakna trött.

Sov-sensorn tar nästan ingen plats med sin diameter på 15,5 cm och tjocklek på 1 cm. Den placeras diskret mellan bäddmadrass och madrass eller mellan madrassen och sängen. Den ska anslutas till ett vanligt eluttag.

Du kan sen överföra all data från Beurer SE80 SleepExpert till din mobiltelefon eller iPad via Bluetooth och SleepExpert appen.

Se Beurers presentationsvideo på deras fantastiska SE80 SleepExpert här:

Senior24 är auktoriserad återförsäljare av det omfattande sortimentet av kvalitetsprodukter från tyska Beurer.

Datablad

Vikt 0,1 kilo
Garanti 36 måneder
Storlek Diameter: 15,5 cm / Höjd: 1,5 cm.

Omdömen

Bli den första att skriva din recension !

trustpilot