Lion Utomhus rullator med extra stora hjul.

SKU MBX-312372 Kategori Utomhus rullatorer
5 495,00 SEK
Inkl. moms
(5/5) av 1 recension(er)
Läs recensionerna

Utomhus rullator med extra stora och mjuka hjul och kraftig ram i aluminium. Enkel att fälla ihop. Finns med säte i två olika höjder.

Välja färg:
Välj storlek

Robust utomhus rullator med extra stora och breda hjul som effektivt absorberar stöd och skakningar från underlaget. Lion rullatorn har kraftig ram i aluminium som är lätt att fälla ihop för transport eller förvaring.

Lion rullatorn utmärker sig genom att vara utrustad med extra stora hjul med en diameter på hela 28,5 cm vilket gör att de står stadigt på löst underlag och ger en otroligt behaglig promenad. Samtidigt gör den stora diametern på hjulen att det är lätt att komma över ojämnheter och kantsten.

Välj mellan två olika storlekar
Vi har Lion rullatorn i två olika storlekar. ’Standard’ varianten med en säteshöjd på 62 cm, som passar bra för de flesta. ’Small’ varianten har en säteshöjd på 53 cm över marken. Om du är under 160 cm lång, rekommenderar vi att du väljer ’Small’ varianten, där du samtidigt kan justera handtagshöjden helt ned till 78 cm.

Vi har Lion rullatorn i två snygga färger, en elegant metallbrun lackering och en exklusiv antracit grå.

Se videon här och läs mer om rollatorn längre ner på sidan.

Utomhus- eller Off-road rullator?
Lion rullatorn är en rullator som är utvecklad speciellt för utomhusbruk. Det utesluter dock inte att du även kan använda den inomhus. Lion rullatorn kan jämföras med byACRE Carbon Overland rullatorn, som är en aning dyrare och inte levereras med samma omfattande standardutrustning. Båda är väl ämnade för vanligt utomhusbruk och lätta att manövrera även om underlaget är löst och ojämnt.

Ring Senior24 kundtjänst på 085 809 85 41

Om du har behov av en dedikerad Off-road rullator som ämnar sig åt användning i skogen och i naturen, ska du titta närmre i kategorin ’Off-road rullatorer’ här på shoppen.

Omfattande tillbehör med i priset
Lion rullatorn levereras som nämnt med omfattande standardutrustning, bl.a. ryggstödsbälte och en praktisk inköpsväska som lätt tas av rullatorn. Utöver det är den utrustad med kryckhållare och en smart fotpedal som gör det lättare att passera trottoarkanter och trappsteg.
Rullatorn är superlätt att fälla ihop om du ska transportera den i t.ex. en bil, med tanke på att den hopfälld bara har en bredd på 27 cm.

Beställ din rullator på Senior24.se med fri frakt till närmsta ombud och 14 dagars ångerrätt.

Specifikationer

Hjulstorlek Diameter for-/baghjul: 28,5/23,5 cm.
Handtagshöjd, min. S: 78,0 cm. / M: 90,0 cm.
Handtagshöjd, max. S: 90,0 cm. / 112,0 cm.
Längd 76,0 cm.
Afstand mellem håndtag 49,0 cm.
Max brukarvikt 200 kilo
Bredd 69,0 cm.
Höjd Max. S: 90,0 cm. / M: 112,0 cm.
Vikt S: 9,4 / M: 9,7 kilo
Mått ihopfälld H:90 x L:76 x B:27 cm.
Sits bredd 56,0 cm.
Sits höjd S: 53,0 cm. / M: 62,0 cm.
Garanti 24 måneder
Handtagshöjd S: 78-90 cm / M: 90,0-112,0 cm.

Tilbehör