Extra små rullatorer

Små rullatorer – Om du är lägre än 160 cm kan det vara svårt att använda en rullator i vanlig standardstorlek.

Här i kategorin har vi samlat de rullatorer vi har, som kan väljas i storlek ’small’. Små rullatorer är normalt identiska med standard rullatorn, endast med en lägre placering av sätet och i d...

Små rullatorer – Om du är lägre än 160 cm kan det vara svårt att använda en rullator i vanlig standardstorlek.

Här i kategorin har vi samlat de rullatorer vi har, som kan väljas i storlek ’small’. Små rullatorer är normalt identiska med standard rullatorn, endast med en lägre placering av sätet och i de flesta fall även möjlighet för att ställa in handtagshöjden lägre. Normalt kan du reglera handtagshöjden ända till 65-66 cm på de flesta små rullatorerna, där det normalt är omkring 78 cm på standardrullatorer.

Det är viktigt att observera att det inte går att ställa in handtagen lägre än normalstorleken på alla våra små rullatorer. Några Small rullatorer är endast i denna kategori för att de har en utgåva med lägre placering av sätets höjd. Vi rekommenderar att man läser produktdimensionerna som visas nederst på var enkel produkt – eller kontaktar oss om du behöver hjälp.

Kom ihåg att den korrekta höjden på handtagen till din rullator är handledens höjd över golvet när du står med armarna avslappnat längs sidorna.

Mer

Extra små rullatorer Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Visar 1 - 8 av 8 artiklar