Vridsitsar

Praktiska vridbara sitsor som gör det lättare för dig att växla från en position till en annan. Vridbara sitsor är särskilt användbara på bilsäten där det kan vara svårt att vrida sig 90 grader för att ta sig in eller ut ur bilen. Våra vridbara sitsor är också lämpliga för vanliga stolar, vilket ger en smidig och sömlös förflyttning. Gör din vardag bekvämare med våra vridbara sitsor.

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Gör vardagen enklare med en vridbar sits

Har du ont i ryggen, höfterna eller knäna? Många dagliga aktiviteter kan bli en utmaning. Särskilt när du ska kliva i och ur bilen måste du ofta vrida och böja på ryggen, vilket kan förvärra obehag och smärta.

Få ut det mesta av din dag med en vridbar kudde

Våra vridbare sitsar, svängkuddar och svängskivor är praktiska hjälpmedel som gör det lättare att förflytta sig från en position till en annan. En svängdyna för bilen ser till att du kan hålla ryggen rak när du kliver i och ur bilen, vilket kan hjälpa dig att undvika onödig rygg- och höftsmärta. Hitta din smarta svängdyna till bilsätet på Senior24.se

En svängbar dyna underlättar din dagliga pendling

Många äldre använder en svängdyna till bilsätet för att underlätta i- och urstigning. Detta hjälpmedel, även kallat svängbart säte, minimerar vridningar i rygg och höfter, vilket är särskilt fördelaktigt vid nedsatt rörlighet eller smärta. Den smarta svängmekanismen på dynan utför vändrörelsen åt dig och det halkfria underlaget säkerställer stabiliteten.

Mångsidigt hjälpmedel för vardagen

Även om svängbara dynor ofta används i bilen, är de mångsidiga och användbara för rullstolsanvändare. Genom att skjuta upp armstödet kan du använda svängdynan för att ta dig ur rullstolen från sidan, vilket gör det lättare att flytta från rullstolen till sängen. Du kan också använda den i sängen eller på en vanlig stol för att undvika besvärliga rörelser.

Magic Turn vridbar sittdyna

Välj Magic Turn vridsits för bilen, sängen, rullstolen eller andra applikationer för en ännu enklare svängupplevelse. Den friktionsfria vridningen och de starka materialen gör den här svängbara sitsen idealisk för en mängd olika belastningar.

Köp din svängbara dyna på Senior24.se

Hos oss hittar du din svängbara dyna för bilen eller stolen. Våra högkvalitativa produkter hjälper dig försiktigt vid rörelser som annars kan vara svåra. Upplev betydande lättnad i din vardag, så att du kan utföra dagliga uppgifter utan onödig smärta. En effektiv svängdyna kommer snabbt att bli en oumbärlig del av din dagliga rutin.