Hur gör jag?

  1. Klicka på knappen 'Skriv ut fraktsedel' längre ner på sidan
  2. Fyll i fälten med ditt namn och din adress
  3. Skriv ut retursedeln och paketetiketten
  4. Fyll i retursedeln med dina uppgifter
  5. Placera retursedeln i förpackningen
  6. Sätt din fraktsedel på utsidan av förpackningen
  7. Lämna in paketet till DB Schenker
  8. Dina pengar kommer att återbetalas inom 5 arbetsdagar

Du har 365 dagars ångerrätt när du handlar på Senior24. När du får paketet kan du packa den ut och pröva varan. Om den inte lever upp till din förväntning, kan du skicka varan tillbaka innanför 365 dagar i den ursprungliga förpackningen.

Du betalar själv för returfrakten. Därför drar vi av 89 kr från det belopp vi återbetalar om du returnerar en vara och använder dig av vår returlösning. Gäller det en rullstol, rullstolsramp eller rollator drar vi av 195 kr..

Klicka här: "Skriv ut paketetikett". Ett fönster öppnas nu där du anger dina uppgifter. Till sist skriver du ut både en retursedel och en fraktsedel.

Retursedeln säkerställer att vi vet vem som skickar tillbaka varor och fraktsedlen använder DB Schenker, trots att vi levererar med Postnord.

Du fyller i retursedeln med dina uppgifter och lägger den i paketet så att vi kan se att det är du som returnerar varan. Fraktsedlen ska tejpas på utsidan av förpackningen. Paketet är nu klart att lämnas in till DB Schenker. Paketet kan vanligtvis lämnas in vid Coop, ICA och andra butiker. På denna sida hittar du närmaste DB Schenker ombud.