Åkpåsar & Regnskydd

Som rullstolsanvändare vet de flesta att det är kallt att sitta stilla under en längre tid. Speciellt under vintermånaderna kan det vara kallt om du är längre stunder utanför. Här på Senior24 har vi olika åkpåsar som kan hålla dig varm under vintern. 

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Skydd mot väder och vind

När du ofta använder din rullstol utomhus kan det svenska vädret vara oförutsägbart. På Senior24.se vill vi att du ska kunna röra dig fritt utan att behöva oroa dig för kyla eller regn. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av rullstolsväskor, rullstolsöverdrag och regnskydd för både rullstolar och elektriska skotrar.

Åkpåsar: Håll dig varm och torr

Det svenska vädret kan växla från soligt till regnigt på bråkdelen av en sekund. För rullstolsanvändare kan det innebära kalla stunder i stolen, särskilt under höst, vinter och vår. Våra åkpåsar och regnskydd är skapade med fokus på kvalitet och design för att hålla dig varm och välklädd i kallt och blött väder. De är oumbärliga hjälpmedel som gör att du kan röra dig bekvämt under alla årstider.

Hur fungerar en åkpåsa ?

En rullstol är inte alltid tillräckligt isolerande, och det är där en åkpåsa kommer in i bilden. En åkpåsa öppnas enkelt via en dragkedja på sidan, där du lägger ner benen och drar ihop dragkedjan igen. Den lindas runt kroppen och håller dig varm, särskilt runt bröstkorgen. Våra åkpåsar är utrustade med olika isolerande material, som varm fleece och flexibel Meida 200, för att säkerställa en bekväm och isolerad upplevelse.

Alternativ och smarta tillbehör

Om du föredrar snabb och enkel värme kan en körmatta vara det perfekta alternativet till en körväska. Våra körfiltar är varma, vattentäta och är enkla att ta på och av med ett enkelt magnetlås.

För de dagar då du bara ska ut en kort stund är axelvaddar ett utmärkt val. De går snabbt att ta på och har en smart avtagbar huva som är perfekt för oförutsägbart väder.

Hitta rätt åkpåsa för dig

Valet av åkpåsa beror på dina personliga behov och preferenser. Tänk på årstiden, hur länge du ska vara i väskan, hur köldrädd du är och hur stor del av kroppen den ska täcka. Våra åkpåsar finns i olika storlekar och du kan alltid hitta vägledning i storlekstabellerna på vår webbplats.

Urval av rullstolstillbehör

Förutom åkpåsar erbjuder Senior24.se ett brett utbud av tillbehör till din rullstol. Från tryckavlastande dynor till käpphållare och väskor - vi har allt du behöver för att göra din rullstol bekväm och praktisk. Titta gärna igenom vårt urval av ramper för att uppgradera din rullstolsupplevelse.

Vi på Senior24.se finns här för att göra din vardag bekvämare och säkrare. Kontakta vår erfarna kundtjänst för ytterligare vägledning eller frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt utrustning för din mobilitet!