Senior24.se är ett modernt företag som arbetar med välfärdsteknologi.

Hos oss hittar du ett sortiment av kvalitetshjälpmedel för seniorer, från de bästa och mest innovativa europeiska tillverkarna.

Utvecklingen går mot att vi ska klara oss längre i vårt egna hem, vilket ger ett ökat behov av hjälpmedel, så att du och dina anhöriga kan känna trygghet i det skedet.

Vi har därför samlat ihop ett sortiment av kvalitetshjälpmedel, som bidrar till att du tryggt och säkert kan röra dig såväl inomhus som utomhus på egen hand. Det ger en ökad livskvalitet. Vårt sortiment utvecklas löpande med flera spännande produktgrupper, där den gemensamma nämnaren är hög kvalitet, innovativitet och snygg design.

Vi tycker nämligen inte att hjälpmedel måste vara tråkiga standardvaror.

När du handlar hos Senior24.se är du skyddad av den svenska konsumentköplagen, vilket bl. a. betyder att :

  • Du har 14 dagars returrätt, om du ångrar ditt köp
  • Du har 36 månaders reklamationsrätt
  • Du är garanterad en bra behandling

Senior24.se ägs av BeloCare ApS, som även driver den danska systerbutiken Senior24.dk och SeniorWheels.eu.

Kontakt

Du kan kontakta oss på telefonnummer 085 809 85 41 på vardagar mellan 09.00-17.00, eller på e-mailadress info@senior24.se, där vi alltid svarar på e-mail inom 24 timmar på vardagar.

Varför välja oss ?

"Vi har valt att gå lite längre än vad lagen kräver och erbjuder i princip Obegränsad returrätt, så länge produkten är oanvänd och i sitt orginalemballage. Dessutom erbjuder vi gratis frakt när du handlar för mer än 1 000 kr."

"Det är viktigt för oss att kunna ge dig bra rådgivning och trygg handel, som efterföljs av en seriös uppföljning – också när det kommer till eventuella reklamationer. Du är därför alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller e-mail."

Morten Mortensen, CEO & Founder BeloCare ApS

Morten Mortensen
CEO & Owner, BeloCare ApS

BeloCare ApS - Pumpvägen 2 - 243 93 Höör - Tel. 085 809 85 41
Org.nr.: 502078-1802 - Momsnr.: SE502078180201 - Etableringsår: 2009