Extra breda rullatorer

Extra brede rullatorer

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt
REA
På lager
1 795,00 SEK
1 695,00 SEK
(5/5) av 4 recension(er)
5 495,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)

Även om du är lite bredare än andra ska det inte begränsa dig från att vara fysiskt aktiv i din vardag. Det är otroligt viktigt för människor i alla åldrar och storlekar att vara fysiskt aktiva och självständiga. Det ger en god hälsa, livskvalitet och välmående.

Om du upplever att standardrullatorer inte passar till din passform kan du istället titta på vårt sortiment med extra breda rullatorer. Här har du möjlighet för att hitta en som passar ditt behov.

Vad är en extra bred rullator?
En extra bred rullator har ett bredare säte i förhållande till standardrullatorer. Den extra bredden på rullatorn ger dig en bättre komfort när du har behov för en paus och gärna vill sitta en stund. Utöver det ger den extra bredden också en mer optimal stabilitet så att du kan känna dig trygg när du går med den.

Vad är fördelen med en extra bred rullator?
Som nämnt är fördelen med en extra bred rullator att det är mer plats då sätet är bredare. Standardstorleken på en rullators säte ligger på 45-46 cm.

Ett exempel på en rullator med ett extra brett säte är Buffalo Rullator. Här är sätesbredden 55 cm. Ännu en fördel med denna modell är att handtagen kan justeras i en höjd mellan 74-102 cm. Detta är en praktisk detalj så att du kan få en bekväm inställning oavsett om du är lång eller kort.

Om du väljer en Dietz Rullator XXL är sätesbredden hela 60 cm.