Sittdynor

Ta en titt på vårt härliga urval av supersköna sittdynor på Senior24.se. Vi har noggrant valt ut sittdynor som är anpassade till seniorers behov och skapar en riktigt härlig sittupplevelse. Oavsett om du föredrar memory foam eller tryckavlastande material så hittar du den perfekta matchningen för ökad komfort. Vårt urval sträcker sig i stilar, färger och material, så att du kan skapa din egen personliga touch och göra din sittgrupp ännu mer mysig.

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

Sitt ner med omsorg om din kropp

Är du en av dem som tillbringar större delen av dagen i sittande ställning? Tyvärr kan det få långsiktiga konsekvenser för din hälsa. Vanliga stolar är sällan utformade med fokus på att ge nödvändigt stöd för rygg och höfter, vilket ofta leder till ohälsosamma arbetsställningar. På Senior24.se har vi lösningen för dig - vårt sortiment av ergonomiska sittdynor som är utformade för att skydda din kropp.

Komfort och stöd för din stol

Med en ergonomisk sittdyna får du den komfort och det stöd som behövs för att minimera effekterna av långa sitttimmar. Vi har ett brett sortiment av sittdynor för alla behov. Oavsett om det gäller din kontorsstol, matstol eller rullstol kan du hitta rätt tryckavlastande sittdyna för att stödja din kropp optimalt.

Stöd för ryggen och smärtlindring

Att sitta på en ortopedisk sittdyna är välgörande för nästan alla. Våra sittdynor är utformade för olika ändamål, men den gemensamma nämnaren är att de ger stöd åt ryggen och minskar smärta vid långvarigt sittande. Även om mjuka stolar kan kännas avslappnande, saknar de ofta det nödvändiga ryggstödet. En ergonomisk sittdyna avlastar ryggen, stärker ryggmusklerna och förebygger stelhet och skador. Du kan använda den på allt från vanliga matstolar till rullstolar.

Så fungerar en sittdyna

De flesta av våra sittdynor är tillverkade av stötdämpande viskoelastiskt skum som formar sig efter din kroppsform. Skummet är temperaturkänsligt och kräver kroppsvärme för att mjukna. Det ger en skön komfort och tryckavlastning som varar hela dagen. Med en ergonomisk sittdyna behöver du inte hela tiden försöka kompensera för smärta eftersom dynan hjälper dig att sitta korrekt.

Sittdynor för olika behov

Vi erbjuder olika typer av ergonomiska sittdynor så att du kan hitta rätt lösning för dina behov. En tryckavlastande sittdyna är lämplig för personer med stillasittande arbete, ryggproblem eller för dig som använder rullstol. Våra dynor finns i olika storlekar och passar till olika stolar.

Cervikala kuddar för ömma svanskotor

Har du ont i svanskotan? Då är en coccyx-kudde, även kallad donut-kudde, ett perfekt val. Kudden avlastar svanskotan och är perfekt för dig som har besvär i sittregionen. Du kan även anpassa den genom att ta bort det mjuka mittstycket för optimal komfort.

Lutningsdynor för ryggsmärta

Förutom sittdynor erbjuder vi lutningsdynor för ryggen. Dessa kuddar är idealiska för dem som upplever stelhet i nedre delen av ryggen. Genom att använda en lutande kudde lyfts bäckenet och den nedre delen av ryggen avlastas, vilket stärker musklerna och främjar en frisk rygg.

Tvättbara överdrag i bomull och syntet

Våra tryckavlastande sittdynor levereras med praktiska överdrag i bomull eller vattentät plast. Bomullsöverdragen är mjuka och tvättbara och passar perfekt för vardagsbruk. Vattentäta överdrag är perfekta om du använder dynan där mat kan spillas. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas, så att din sittdyna alltid är i toppform.

Hitta din sittdyna av hög kvalitet på Senior24.se

När du letar efter en ergonomisk sittdyna är kvaliteten avgörande. Hos oss får du högkvalitativa produkter med lång livslängd som är utformade för att uppfylla olika behov. Vi erbjuder storlekar som passar en mängd olika stolar och våra dynor av viskoelastiskt skum är gjorda för att hålla länge. Köp din sittdyna från oss för optimalt stöd, komfort och långvarig njutning.