Kuddar

Kuddar

Det finns 3 produkter.

Visar 1-3 av 3 objekt

Kuddar och filtar som gör seniorlivet mer bekvämt

Som äldre gäller det att underlätta sin vardag så mycket som möjligt med hjälp av hjälpmedel så det finns energi, kraft och överskott till att företa sig allt det roliga i vardagen.

Det gäller också att få den optimala komforten in i vardagen så att livet kan njutas i fulla drag varje dag. Därför kan det vara en fördel med kuddar och filtar som kan göra livet enklare för dig.

Vad har du behov för?

Vi är alla olika och har därför olika behov när det kommer till att underlätta vardagen samt att ha ett komfortabelt liv. Några har behov av hjälp för att lättare komma in och ur bilen medan andra ska ha hjälp för att hålla värmen eller behov för smärtlindring.

Kom lätt och elegant in och ur bilen

Det kan ofta vara svårt att komma in och ut ur en bil. För att råda bot på detta problem kan ett Magic-Turn Vridsäte till bilen exempelvis vara en bra lösning.

Fryser du mycket?

Många människor har en tendens till att gå och frysa. Det är inte skönt att frysa och det medför att du spänner kroppen och som konsekvens kan du bli öm. Det finns många smarta lösningar som kan vara till en stor hjälp.

Om du konstant har kalla fötter kan det vara en bra idé att skaffa en fotvärmare. Varma fötter kan göra det lättare att somna, därför är en fotvärmare lämplig att använda innan sovtid.

Har du behov för smärtlindring?

Värme kan också ge en bra och skön lindring vid smärtor i muskler då värmen stimulerar blodgenomströmningen. Beroende på var dina smärtor visar sig kan du använda värmekudde, värmefiltländbälte eller värmekrage.