Special Rullatorer

Här hittar du våra rollatorer som har speciella egenskaper. Vi har rollatorer speciellt lämpade för resor då de fälls ner till en begränsad storlek.
Vi har extra små rollatorer, som passar personer under 150 cm. och då hittar du även våra rollatorer som är extra breda eller starka om du inte klarar av en vanlig rollator.

Underkategorier

 • Extra små rullatorer

  Små rullatorer – Om du är kortare än 160 cm så kan det vara svårt att använda en rullator i normal standardstorlek.

  Här i kategorin har vi samlat de rullatorer vi har som kan säljas i storleken ’small’. Små rullatorer är normalt identiska med standardrullatorn, bara med en lägre placering av sätet och i de flesta tillfällen också möjlighet för att ställa in handtagshöjden lägre. Typiskt kan du reglera handtagshöjden ända ner till 65-66 cm på de små rullatorerna där normalhöjden är omkring 78 cm för standardrullator.

  Det är väsentligt att bemärka att det inte går att sänka handtagen lägre än på normalstorleken på alla våra små rullatorer. Några små rullatorer har hamnat i denna kategori för att de har en utgåva med en lägre placering av sätets höjd. Så vi rekommenderar att man lusläser produktdimensionerna som finns nederst på varje sida eller kontaktar oss om du har några frågor.

  Kom ihåg att den rätta höjden på handtaget på din rullator är handledens höjd över golvet när du står med armarna avslappnade ned längs sidan.

 • Extra stora rullatorer

  Alla människor har olika höjd och storlek. Det ska det tas hänsyn till när du ska välja en rullator. Personer som med åren blir lite större ska ha en rullator som är designad för att klara vikten. Endast då är det säkert för brukaren att manövrera runt med rullatorn. Rullatorns höjd är viktig i förhållande till att du ska känna att den är bekväm att gå runt med till vardags.

  Hos Senior24.se kan du hitta extra stora rullatorer som passar de tyngre viktklasserna.

 • Extra breda rullatorer

  Extra brede rullatorer

 • Rullatorer med stora hjul
 • Rullatorer till långa...

  Rullatorer till extra långa människor. Om du är över 185 cm. då kommer du att upptäcka att många rullatorer verkar för låga. Här kan du se ett urval av rullatorer, där handtagen kan justeras upp till en nivå 102-112 cm., Vilket innebär att du kan gå i upprätt ställning när du är ute med rullatorn.

 • Rullator m underarmstött

  Rullator m underarmstött

 • Rese rullator

  Rese rullator

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt
REA
På lager
1 795,00 SEK
1 695,00 SEK
(5/5) av 4 recension(er)
4 295,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)
5 495,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)