Här hittar du svar på en rad frågor som vi oftast får på Senior24.se. Vi har delat in frågorna och svaren i fem grupper för tydlighetens skull. Klicka på relevant fråga för att se svaret:

1. BESTÄLLNING

Svar: Tyvärr inte, vi har valt att inte ha en fysisk butik – men vi erbjuder 365 dagars ångerrätt, vilket innebär att du kan prova produkten hemma och returnera den till oss om den inte uppfyller dina förväntningar.

Svar: Ja, det är bara att ta ut rullatorn ur kartongen, fälla ut och börja använda den. Justera bara höjden på handtagen.

På badrumsmöbler kan du behöva skruva fast benen och vissa modeller av våra rullstolar kräver installation av bromsar och hjul, vilket framgår i produktbeskrivningen.

Svar: Alla produkter som visas på Senior24 finns i lager och är klara för leverans.

Svar: Ja, längst ner på produktsidorna hittar du en översikt över tillbehörsprodukter som kan beställas tillsammans med produkten.

Svar: Ja, om du inte vill beställa direkt från hemsidan kan du ringa vår kundtjänst på 010-146 60 34 så tar vi emot din beställning via telefon.

Vi behöver ditt fullständiga namn, adress, e-postadress och mobilnummer, och naturligtvis produkten (färg/storlek).

Vi skickar sedan varan till dig och du får ett mail med en orderbekräftelse och sedan ytterligare ett mail med en faktura, som vi gärna ser betalas inom 8 - 10 dagar via vanlig banköverföring eller bankgiro.

2. BETALNING

Svar: När du handlar hos Senior24 kan du välja att betala med bank-/kreditkort som Visa eller MasterCard.k/Kreditkort som Visa eller MasterCard. Alternativt kan du välja Fakturabetalning via Klarna.

Om du inte har BankID kan du välja vanlig banköverföring/bankgiro så skickar vi dig en faktura som du kan betala via din bank.

Företag och institutioner kan välja e-fakturering via inXchange

Svar: Företag, kommuner och institutioner har möjlighet att få en e-faktura skickad.

Du kan beställa direkt på hemsidan och använda " banköverföring " som betalning.
I kommentarsfältet på beställningen kan du ange att du vill ha en e-faktura skickad till dig.

Om ett rekvisitions- eller referensnummer ska anges på e-fakturan är det viktigt att även detta anges i kommentarsfältet vid beställning.

3. LEVERANS

Svar: Vi levererar vanligtvis med PostNord. Vid beställningen kan du välja om du vill ha leverans till din dörr eller till ditt närmaste PostNord-ombud.

Vid köp över 1 000 kr är leverans till ombud gratis. För köp under 1 000 kr är priset 95 kr.

Om du föredrar leverans till din adress kan detta läggas till mot en extra kostnad på 195 kr.
Företag kan få leverans till sin adress med DB Schenker för 89 kr/149 kr.

Svar: Om vi får din beställning före kl. 12:00 skickar vi den vanligtvis samma dag. Det innebär att du i de flesta fall kan räkna med leverans inom 1-3 arbetsdagar. Om beställningen görs efter kl. 12:00 skickas den vanligtvis följande arbetsdag.

Vi skickar ett mejl till dig när försändelsen har skickats och du får direktinformation från PostNord via mejl eller SMS när leveransen är på väg.

Svar: Vi levererar vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. Om det har gått mer än 3 arbetsdagar så kommer vi att undersöka ärendet vidare.

Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer eller det namn som varan beställdes i, så undersöker vi ärendet och återkommer till dig via e-post eller telefon. 

4. ÅNGRA KÖP

Svar: Du har 365 dagars ångerrätt när du handlar på Senior24. När du får paketet kan du packa upp det och prova produkten. Om den inte lever upp till dina förväntningar kan du skicka tillbaka varan i originalförpackningen inom 365 dagar.

Du betalar 89 kr för returfrakt. Gäller det rullstol, rullstolsramp eller rullator drar vi av 195 kr.

Klicka här för att läsa mer om hur du beställer en returetikett och skickar tillbaka varan.Produkten packas i originalkartong och levereras till närmaste PostNord-ombud.

När vi har fått tillbaka varan återbetalar vi beloppet minus returfrakten. Beloppet utbetalas via det betalkort som användes vid beställningen eller Klarna. Du kan gå direkt till returportalen genom att klicka här.

Det är viktigt att vi får information om i vilket namn produkten är beställd, alternativt ett ordernummer.

5. REKLAMATION

Svar: Om du har några frågor, problem eller klagomål ska du kontakta oss som återförsäljare – skicka ett mejl till: info@senior24.se med en beskrivning av problemet och gärna ett foto, så hittar vi en lösning.

Vi behöver namnet som varan beställdes under, information om produkten i fråga och en detaljerad beskrivning av problemet, så återkommer vi till dig.

Hittar du inte svar på din fråga är du alltid välkommen att ringa oss på 010-146 60 34 eller skicka ett mejl till info@senior24.se – Du kan även använda butikens kontaktformulär eller vår chatbot.

Ha en trevlig shoppingupplevelse på Senior24.se