Hos Senior24.se kan du beställa dina varor online och betala via bank/kreditkort eller faktura.

Bank/kreditkort

Vi accepterar Visa, MasterCard, JCB och Maestro. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. Vid kortköp tillkommer ingen extra avgift. För att öka säkerheten vid internethandel har Visa och MasterCard infört 'Verified by Visa' och 'MasterCard SecureCode' som tillsammans kallas '3D Secure'.

Målet är att minska internetbedrägeri och därmed göra internethandel mer säker, för både kunden och för företaget. Hos Senior24.se kräver vi '3D Secure' vilket innebär att du blir ombedd att bekräfta din "3D Secure"- kod efter att du skrivit in dina kortupplysningar.
Om du inte har aktiverat '3D Secure' på ditt kort så kommer din betalning att avvisas. Kontakta i så fall din bank och få mer information om hur du aktiverar tjänsten.

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 30 dagar: Betalningstid är 30 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy .

Banköverföring

Om du önskar att betala via banköverföring mottager du en faktura med all nödvändig information via e-mail. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att denna betalningsalternativ oftast medför ett par dagars extra expeditionstid i förhållande till betalning med kreditkort eller via Klarna.

Varorna skickas, så snart vi har registrerat din inbetalning, tillsammans med fakturan för din order, utfärdad av:

Senior24.se v/BeloCare ApS
Pumpvägen 2
243 93 Höör
Tel. 085 809 85 41
Mail: info@senior24.se
Org.nr.: 502078-1802
Momsnr.: SE502078180201

Alla priser på www.senior24.se är i svenska kronor och inklusive svensk moms.