TrustCare 'Let's Go' Inomhusrullator med bricka och tygkorg

Ny produkt

Lets Go inomhusrullator med bricka från svenska TrustCare. Snygg lättviktsdesign och gratis tygkorg.

Mer detaljer

2 495,00 SEK inkl. moms

Mer information

TrustCare Let’s Go är en flexibel inomhusrullator i en elegant lättviktsdesign. Den kompakta storleken gör det enkelt att röra sig även i trånga rum som till exempel badrum.

TrustCare Let’s Go har sålt mer än 300 000 exemplar världen över och betraktas som Rolls Royce inom rollatorer. Vi har Let’s Go på lager i två fina färgkombinationer. Aluminium utgåvan och den nya 2018 version i Teak/chrome.

Rollatorn är utrustad med en smart avtagbar bricka med måtten 35x42 cm, som kan belastas med upp till 5 kilo. Den är alltså inte beräknad att sitta på.

Brickan kan också användas som ett smart litet matbord om man vänder på rullatorn. Det kan du se demonstrerat i videon längre ner.

Höjden på handtagen kan justeras från 84-94 cm. Rullatorn kan alltså anpassas till varje kroppslängd/hållning. Själva handtaget är försett med en kraftig gummibeläggning som ger ett bra och säkert grepp. TrustCare Let’s Go är naturligtvis utrustade med kraftiga bromsar på båda bakhjul som aktiveras genom ett lätt tryck med en hand på bromshandtaget som löper parallellt med handtaget. ’Parkeringsbromsen’ slås till genom att pressa bromshandtaget lätt nedåt.

Nedan kan du se några av de läcka design detaljerna som bidrar till att Let’s Go är den snyggaste inomhusrollatorn på marknaden. Exempelvis de mjuka gummihjulen, monterade på ett kullager som gör det lätt att manövrera rullatorn.

Let’s Go har testats och godkänts enligt ISO 11199-2:2005 för upp till 100 kg kroppsvikt.

Här kan du se en riktigt bra (holländsk) presentationsvideo som ger dig ett bra intryck av hur enkel och flexibel TrustCare Let’s Go är att ha och göra med i vardagen.

Du kan köpa en smart korg till din Let’s Go rullator. Tygkorgen är normalt sätt ett extra tillbehör men vi tycker att användarvänligheten ökas markant med denna, så vi levererar den lilla tygkorg med som standardutrustning. Tygkorgen är perfekt för förvaring av personliga ägodelar och monteras lätt på ramen som håller brickan. Det innebär att brickan därmed fungerar som ett lock på korgen. Tygkorgen kan sitta kvar på rullatorn när du fäller ihop den och kan tvättas i tvättmaskin. 

TrustCare Let’ Go är en ergonomiskt utformad produkt i en fantastisk design som vi på Senior24 är stolta att kunna erbjuda våra kunder. Senior24.se är auktoriserad svensk återförsäljare av TrustCare produkter.

Datablad

Handtagshöjd83-94 cm.
Handtagshöjd, max.94,0 cm.
Hjulstorlek15,0 cm. diameter
Handtagshöjd, min.83,0 cm.
Längd63,0 cm.
Max brukarvikt100 kilo
Bredd54,0 cm.
Höjd96,0 cm.
Vikt6,1 kilo
Mått ihopfälldH:96 x L:28 x B:54 cm.
Garanti24 måneder
GodkändISO 11199-2:2005 og CE-mærket

Omdömen

Av (Oxie, Sweden) den  12 Aug 2020 (TrustCare 'Let's Go' Inomhusrullator med bricka och tygkorg) :
(5/5

Bra köp

Är mycket nöjd med mitt köp hos er.
Bra service och vänligt bemötande.

Av (Svalöv, Sweden) den  11 Apr 2018 (TrustCare 'Let's Go' Inomhusrullator med bricka och tygkorg) :
(4/5

Trevlig vagn

Brickan gör att man kan va verksam i hushållet med t.ex brutet ben. Trevlig design

Tillbehör

Nerladdning