TrustCare 'Lets Shop' Shoppingvagn och Rullator

Ny produkt

Nyhet: Let’s Shop smart kombination av shoppingvagn och rullator från svenska TrustCare. Fin lättviktsdesign i aluminium och konstläder.

Mer detaljer

På lager

3 995,00 SEK inkl. moms

Mer information

TrustCare Let’s Shop är en ny och spännande kombination av en väldesignad rullator och en smart shoppingvagn. TrustCare Let’s Shop är det helt rätta valet för dig som kanske inte är helt redo för att börja använda en rullator, men känner behovet av extra stöd när du ska ut och gå. Let’s Shop ger dig möjlighet att sätta dig ner och vila samtidigt som den har en stor väska på 25 liter som gör den mycket användbar som shoppingvagn för de dagliga inköpen.

Den smarta och robusta väskan innehåller som nämnt 25 liter. Den är försedd med en innerpåse som du enkelt tar ut när du ska bära in dina inköp. Väskan är också inredd med ett par smarta fack för diverse småsaker och personliga ägodelar. Det kraftiga klapplocket fungerar som ett bekvämt vilosäte.

Shopper-rullatorn är lätt att fälla ihop när den exempelvis ska in i bagageluckan i bilen eller ställas undan. När den är hopfälld kan den stå för sig själv. Vikten är endast 7 kg, så den är enkel att hantera.

Let’s Shop har kraftiga gummihandtag som kan justeras till en höjd som passar dig i intervallet 76-95 cm. Bromsarna har dolda kablar och fungerar som på traditionella rullatorer och kan låsas i parkeringsposition när du har behov för att sätta dig och vila lite.

Som för de övriga TrustCare produkterna så är detta verkligen en produkt där design och ergonomi går ihop till en högre enhet. Detta är också anledningen till att TrustCare Let’s Shop har blivit belönad med en RedDot Award vid lanseringen 2019.

Senior24.se är auktoriserad svensk återförsäljare av de fantastiska TrustCare produkterna.

Ring vår kundtjänst

Datablad

Handtagshöjd76,0-95,0 cm.
Handtagshöjd, min.76,0 cm.
Handtagshöjd, max.95,0 cm.
Hjulstorlek20,0 cm.
Längd63,0 cm.
Max brukarvikt130 kilo
Bredd57,0 cm.
Höjd95 cm.
Vikt7,0 kilo
Mått ihopfälldH:76 x L:63 x B:28 cm.
Sits bredd44,0 cm.
Sits höjd60,0 cm.
Garanti24 måneder
GodkändISO 11199-2:2005 och CE-mærket
Max belastningMax. 12 kilo i väskan
Sitsens mått44,0 x 16,0 cm.
Rymmer25 liter
SteltypeSammenklappeligt
KylfackInget kylfack
HjulExtra stora

Omdömen

Av (Hässelby, Sweden) den  13 Aug 2020 (TrustCare 'Lets Shop' Shoppingvagn och Rullator) :
(1/5
Kunden har inte skrivit någon kommentar.
Av (Blentarp, Sweden) den  06 Dec 2019 (TrustCare 'Lets Shop' Shoppingvagn och Rullator) :
(4/5
Kunden har inte skrivit någon kommentar.

Tillbehör

trustpilot