TrustCare Let's Move lättviktsrullator inkl. väska

SKU TC-LM202 Kategori Rullator
2 895,00 SEK
Inkl. moms
(4,7/5) av 3 recension(er)
Läs recensionerna

Nyhet: Let’s Move lättvikstrullator i aluminium, vikt 5,4 kilo.

Slut i Lager

Spännande ny lättviktsrullator från svenska TrustCare. Let’s Move är en helt ny konstruktion som bara väger 5,4 kg, vilket gör den till en av de allra lättaste rullatorer på marknaden, med undantag för de mycket dyra kolfibrer rullatorer.

Vi har fått möjlighet att lansera TrustCare Let’s Move till ett mycket billigt intropris på bara 2 895;- och så får du även med en väska i priset med ett värde på 285;-.

Robust konstruktion med mycket låg vikt


Let’s Move är konstruerad med en robust ram i aluminium som gör det möjligt att hålla vikten nere på de nämnda 5,4 kilo. Rullatorn är superenkel att fälla ihop och ta med i bussen eller bilen. Hopfälld har den en bredd på bara 20 cm.

Introerbjudande med gratis väska för inköp


Den medföljande väskan är ett praktiskt tillbehör som ger dig möjlighet att transportera dina vardagliga inköp lätt och smidigt. Väskan har ett elegant Carloni tryck och kan även användas som en vanlig väska när den tas av rullatorn. Den har kraftiga bärhandtag och är godkänd upp till 5 kilo.
Om du föredrar en mer traditionell och stängd väska, kan du köpa vår vanliga väska som levereras med Let’s Go Out rullatorn. Du kan se och beställa den nederst på denna sida under tillbehör.

OBS: Om du vill läsa mer om skillnaden mellan våra 3 utomhusrullatorer från TrustCare, klicka här.

Kraftiga bromsar med ergonomiska handtag 


TrustCare Let’s Move är som de övriga rullatorer från TrustCare försedda med kraftiga bromsar där kablarna är inuti ramen så att du inte har problem med lösa kablar som fastnar i allt möjligt.

De ergonomiskt utformade handtagen ger ett bra grepp i rullatorn och har du behov för att vila benen, kan du trycka ner bromsen i parkeringsposition. Då står rullatorn solitt fast på stället medan du kan slappna av på det bekväma sätet. Om du vill kan du även beställa ett ryggstöd som lätt monteras på rullatorn, du kan se ryggstöden här.

Du kan även se möjligheter för tillbehör längst ner på denna sida, där det bland annat är en smart bricka som kan placeras på sätet eller en robust transportväska.Vår slutsats: TrustCare Let’s Move är en otroligt gedigen produkt i en läcker design. Du får en av de lättaste rullatorerna på marknaden till ett pris som ligger väsentligt under konkurrenterna.

Senior24.se är auktoriserad svensk återförsäljare av de fantastiska TrustCare produkterna.

Ring vår kundtjänst

Specifikationer

Hjulstorlek 20,0 cm.
Handtagshöjd, min. 78,0 cm.
Handtagshöjd, max. 93,0 cm.
Längd 65,0 cm.
Max brukarvikt 130 kilo
Bredd 58,0 cm.
Höjd 78 cm.
Vikt 5,4 kilo
Mått ihopfälld H:78 x L:65 x B:20 cm.
Sits bredd 38,0 cm.
Sits höjd 60,0 cm.
Garanti 24 måneder
Godkänd ISO 11199-2:2005 och CE-mærket
Max belastning Max. 5 kilo i väskan
Sitsmått 38,0 x 16,5 cm.
Handtagshöjd 78,0-93,0 cm.

Tilbehör