2-delat sängbord med justerbar bordsskiva

SKU OM-907890 Kategori Sängbord
2 895,00 SEK
Inkl. moms

2-delat sängbord på hjul med både fast och justerbar bordsskiva.

Smart sängbord på hjul med tvådelad bordsskiva. Den ena delen av bordsskivan kan vinklas steglöst i båda riktningar upp till 90 grader, medan den andra sitter fast. Det ger dig möjlighet för att ligga i sängen med en bok på den justerbara bordsskivan, medan du har en kopp kaffe på den fasta delen.

Bordsskivorna är tillverkade av mahogny-laminat som är lätt att rengöra. Storleken på den justerbara bordsskivan är 60 x 38 cm och den fasta mäter 20 x 37 cm. Totalt blir det ett relativt stort bort på 80 x 38 cm.

Den justerbara bordsskivan är försedd med lister som hindrar din bok eller tidning från att glida av när den är vinklad.
Bordsplattorna är monterade på en kraftig sockel och det är lätt att justera i höjden mellan intervallet 70-110 cm. Bordsplattorna får belastas med upp till 5 kg.

Det tvådelade sängbordet är en mycket flexibel lösning och som nämnt, ideell om man samtidigt vill använda det som läsbord eller matbord. 
Trots den stora storleken är bordet enkelt att skjuta runt med de 4 hjulen, som kan låsas i position när bordet ska stå still.

Observera att det ska vara en fri höjd på 10 cm under säng och stol för att bordet ska kunna glida in under.

Sängbordet levereras omonterat, men är enkelt att montera med medföljande verktyg.

Specifikationer

Längd 80,0 cm
Bredd 38,0 cm.
Höjd 70,0-110,0 cm.
Vikt 6,5 kilo
Max belastning 5,0 kilo

Tilbehör