Bad och Toalett

Många äldre har behov för att inreda sin bostad för att det ska bli lättare och tryggare att röra sig fritt hemma. Hos Senior24.se har vi ett stort sortiment med praktiska hjälpmedel som kan uppfylla dessa behov.
Du hittar hjälpmedel till både vardagsrum, badrum och sovrum. Dessa hjälpmedel gör dig mer självständig i din bostad vilket bidrar till mer frihet.
Att kunna klara sig själv är nämligen många äldres önskan. Här hittar du en rad praktiska hjälpmedel som hjälper dig att klara vardagens måsten.

Underkategorier

  • Duschstolar & Duschpallar

    Duschstolar och duschpallar - Hjälpmedel til badrum

  • Toalettstolar och...

    Toalettstolar och toalettförhöjare

  • Sängbord

    Med ett sängbord på hjul kan du läsa innan du somnar eftersom bordsplattan kan lutas. Om du är sängliggande en längre tid kan bordet användas när du ska äta eller till att ha diverse saker på så att de är innanför räckvidd. Se våra sängbord här.

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt
1 695,00 SEK
(4,2/5) av 10 recension(er)
REA
995,00 SEK
895,00 SEK
(4,8/5) av 6 recension(er)
REA
1 295,00 SEK
695,00 SEK
(4/5) av 1 recension(er)
På lager
1 495,00 SEK
(4,5/5) av 2 recension(er)

Hur man gör livet enklare med praktiska hjälpmedel för hemmet.

Situationer med besvär och problem i bostaden kommer ofta när man blir äldre. Därför kan det uppstå behov av praktiska hjälpmedel så att du kan behålla den livskvalité som du hittills varit van vid. Hjälpmedel kan ge dig livskvalité och glädje i vardagen då du kommer uppleva att de bidrar till att du klarar dina måsten på egen hand där hemma.

Välj det rätta praktiska hjälpmedlet till din bostad

Det utvecklas hela tiden nya och förbättrade utgåvor av diverse praktiska hjälpmedel. Denna utveckling följer Senior24.se naturligtvis med i, så att du alltid kan hitta det bästa hjälpmedlet hos oss.

Innan du väljer hjälpmedel ska du komma fram till vilket behov du har. Du ska bland annat fundera över om hjälpmedlet kommer hjälpa dig eller ge dig mer besvär. När du vet vilket hjälpmedel du behöver kan du få rätt hjälp och stöd på bästa sätt.

Gör livet enklare med praktiska hjälpmedel från Senior24.se

Äldre människor är ofta mer hemma än andra. Därför ska seniorboendet inredas så att det är trevligt och enkelt att klara vardagen.

Praktiska hjälpmedel förknippas ofta med att vara institutionsliknande – men det behöver de inte vara. Titta till exempel på Duschpallen TrustCare Let’s Shower och Beurer PS240 Badrumsvåg som bägge är i en snygg modern design som alltid kan stå framme i badrummet.