Rullstol BeloCare EasyGo12

SKU MBX-275045 Kategori Rullstol
2 795,00 SEK
Inkl. moms

Transportrullstol med extra små hjul - lätt att ta sig fram och perfekt för korta resor i rullstol.

BeloCare Hjälpmedel

Slut i Lager

Prisvärd basrullstol med små hjul

Rullstolen EasyGo12 är en stabil basrullstol som är perfekt för tillfälliga behov eller korta resor. Den här rullstolen har de mest grundläggande funktioner som förväntas av en rullstol. Och den har inga överflödiga funktioner som försvårar användbarheten. EasyGo12 är tillverkad av solida material och du kan sitta i den med tillförsikt. Den är godkänd för en användarvikt på upp till 110 kg. 

Vi rekommenderar att du använder rullstolen för korta resor, t.ex. till tandläkaren, restaurangen, teatern, optikern eller läkaren. Den är också mycket användbar om du har ett tillfälligt behov av att bli körd, t.ex. på grund av en idrottsskada eller operation. Tack vare de små hjulen är rullstolen extra lätt att ta sig fram med, eftersom den inte tar så mycket plats. Vi rekommenderar därför denna rullstol för dig som ofta kör i trånga utrymmen. De små hjulen lämpar sig bäst för körning på jämna ytor som asfalt. 

Titta på videon här och läs mer om rullstolen längre ner på sidan.

Snygg och stilren design

Rullstolen är tillverkad av kraftigt stål som är lackerat i en mattsvart färg. Detta ger rullstolen ett snyggt och diskret utseende. Tack vare de små hjulen tar rullstolen inte mycket plats. De två armstöden har en fin klädsel. Armstödet kan lutas bakåt för att göra det lättare att sitta i rullstolen. Sitsen är bekväm att sitta på. När du använder rullstolen kan du placera fötterna på de två benstöden för en bekvämare åktur.

Lätt att manövrera och fälla ihop

Rullstolssitsen mäter 45 cm i bredd. Det är en standardbredd som passar de flesta. Tänk på att det måste finnas plats för vinterkläder när du sitter i rullstolen. Rullstolens utvändiga bredd är 60 cm. Det är den bredd som dörröppningar, passager etc. måste ha för att rullstolen ska kunna passera. EasyGo12 är mycket lätt att fälla ihop och lägga i bagageutrymmet på bilen. Rullstolen väger 18,5 kg.

EasyGo12 är utrustad med massiva punkteringsfria däck - både fram och bak. När du använder EasyGo12 behöver du därför inte oroa dig för punktering. 

Rullstolens parkeringsbromsar är placerade vid bakhjulen. De är enkla att använda - både för användaren och för vårdaren.

Ring Senior24 kundtjänst på 085 809 85 41

Köp till tippskydd för extra säkerhet

EasyGo12 levereras med två pedaler - en på varje hjul. Det gör det lättare att tippa rullstolen vid trottoarkanter eller andra hinder. Du kan köpa till ett tippskydd som skyddar rullstolen från att tippa bakåt. Tippskyddet monteras istället för en av pedalerna. Tippskyddet är lätt att montera. 

Du kanske också vill köpa den bekväma sittdynan som passar din rullstol. Du hittar tillbehören längst ner på den här sidan.

När du får rullstolen kommer den i en kartong som mäter 78 x 78 x 28 cm och väger 21 kg. Det är en relativt stor kartong. Vi rekommenderar att du väljer att få den levererad till din hemadress.

Vid mottagandet lyfter du enkelt ut rullstolen ur kartongen och fäller ut den. Klicka sedan på de två benstöden och den är redo att användas. Allt utan användning av verktyg.

Specifikationer

Hjulstorlek Framhjul: 7" (18,0 cm.) | Bakhjul: 12" (30,5 cm.)
Max brukarvikt 110 kilo
Bredd 60,0 cm.
Vikt 18,5 kilo
Sits bredd 45,0 cm.

Tilbehör