Rullstol BeloCare EasyGo24

SKU MBX-273045 Kategori Rullstol
2 895,00 SEK
Inkl. moms

EasyGo24 är en prisvärd transportrullstol - tillverkad av gedigna material.

BeloCare Hjälpmedel

Snygg design

EasyGo24 har en ren design som är snygg och neutral att titta på. Den är tillverkad av matt svartlackerat kraftigt stål. Rullstolen har ett snyggt och diskret utseende. Rullstolen har två benstöd för fötterna att vila på när rullstolen används. De två armstöden har fin stoppning så att du har något mjukt att vila armarna på. 

EasyGo24 är en rullstol avsedd för tillfälliga eller kortvariga behov. Den uppfyller de grundläggande kraven på en rullstol - utan några överflödiga funktioner. Den är tillverkad av solida material och godkänd för en användarvikt på upp till 120 kg. 

Rullstolen är mycket användbar för korta resor till t.ex. tandläkare, restaurang, teater, optiker eller läkare. Det är också en bra rullstol om du har ett tillfälligt behov av att bli körd, t.ex. på grund av en idrottsskada eller operation. 

Titta på videon här och läs mer om rollatorn längre ner på sidan.

När du får rullstolen

När du får rullstolen kommer den i en kartong som mäter 82 x 77 x 28 cm och väger 21 kg. Det är en relativt stor kartong. Vi rekommenderar att du väljer att få den levererad till din hemadress.

Vid mottagandet lyfter du enkelt ut rullstolen ur kartongen och fäller ut den. Klicka sedan på de två benstöden och den är redo att användas. Allt utan användning av verktyg.

Rullstolssitsen har en bredd på 45 cm, vilket är en standardbredd som passar de flesta. Kom ihåg att ta hänsyn till att du måste kunna ha vinterkläder på dig när du sitter i rullstolen. Den yttre bredden är 63 cm. EasyGo24 är mycket lätt att fälla ihop och lägga i bagageutrymmet på bilen. De stora bakhjulen kan tas bort om rullstolen behöver ta mindre plats. Rullstolen väger 18,5 kg.

På fram- och bakhjulen är EasyGo24 utrustad med solida punkteringssäkra däck. Du behöver därför inte oroa dig för punktering. 

Rullstolens parkeringsbromsar är lättåtkomliga för användaren. De är lätta att använda - både för användaren och för vårdaren.

Ring Senior24 kundtjänst på 085 809 85 41

Köp till tippskydd och sittdyna

När du får EasyGo24 levereras den med två pedaler som gör det lättare att tippa rullstolen vid trottoarkanter eller andra hinder. Du kan köpa till ett tippskydd som skyddar rullstolen från att tippa bakåt. Tippskyddet monteras istället för en av pedalerna. 

Tippskydd kan du välja som tillval längst ner på denna sida, där du också hittar en bekväm sittdyna som passar till rullstolen.

Specifikationer

Hjulstorlek Framhjul: 7" (18,0 cm.) | Bakhjul: 24" (61,0 cm.)
Max brukarvikt 120 kilo
Bredd 63,0 cm.
Vikt 18,5 kilo
Sits bredd 45,0 cm.

Tilbehör