Andersen Royal Shopper, Hydro med 25 cm kullagrade hjul

SKU AND-167-036-82 Kategori Shoppingvagnar
2 395,00 SEK Spara 200,00 SEK
Inkl. moms
(4,6/5) av 20 recension(er)
Läs recensionerna

Andersen Royal Shopper med stora 25 cm gummidäck på fälgar med kullager. Smart ihopfällbar shoppingvagn med kylrum.

BESTÄLL INNAN KL. 12.00 PÅ VARDAGAR – VI SKICKAR SAMMA DAG MED FRI FRAKT!
Välja färg:

Andersen Royal Shopper ✅ Är en stor shoppingvagn med massor av plats och är samtidigt en av de vagnar som är lättast att köra, då den är utrustad med stora 25 cm. gummihjul som sitter på lättrullande kullager.

Stor shoppingvagn i lättviktsversion

Andersen Royal Shopper rymmer ca. 60 liter, men väger bara 4,1 kilo tack vare den solida lättviktsramen i aluminium. Trots den låga vikten så kan du transportera upp till 50 kilo med den, vilket motsvarar två flak öl med innehåll.

Lätta och hållbara hjul med kullager

På de smarta femekrade fälgarna är det kraftiga gummidäck monterade, vilka har en diameter på hela 25 cm. Gummihjulen absorberar stötar och skakningar som orsakas av ojämnt underlag, vilket gör Andersen Royal Shopper till en otroligt bekväm shoppingvagn. Det alldeles speciella med denna vagn är att hjulen är utrustade med kullager, vilket innebär att rullmotståndet är minimalt vilket också bidrar till komforten för den lyckliga ägaren till en exklusiv Andersen Shopper.

Det är lätt att montera av hjulen, så att ramen tar upp så lite utrymme som möjligt där den förvaras eller vid transportering i bil.

Nedan kan du se vår egen demonstrationsvideo av Andersen Royal, Hydro - notera att väskan i videon är den gamla modellen, som skiljer sig något från den nya versionen.

Robust inköpsväska med många möjligheter

Den stora, robusta inköpsväskan rymmer ca. 60 liter och är utrustad med ett separat utrymme för kylvaror på utsidan af väskan, där de kan förvaras så att de håller sig kalla.
Väskan är vattenavvisande och utrustade med både sidofickor och innerfickor, och så har den en inbyggd stålbåge som håller väskan utspänd så att den inte faller ihop.

Själva väskan kan lätt tas av ramen och kan även användas som ryggsäck! Den mäter 35 x 24 x 67 cm.

Fler smarta detaljer

Andersen Royal Shopper är utrustad med ett smart fäste, så att du kan hänga den på kundvagnen när du handlar i mataffären.

Vi har Andersen Royal Shopper modell Hydro på lager i tre snygga färger: Svart, grå och röd.

Och så kan du nu även köpa till ett extra fäste, så att du kan hänga din Andersen Royal Shopper efter din cykel - se Andersen cykelkoppling här.

TestFakta Favorit

TestFakta Favorit, oktober 2018: Mycket bra köregenskaper och helt vattentät. Lättpackad och stadig med många bra extrafack och fickor. Krok för att hänga på kundvagn. Risk att man packar för tungt i denna rymliga väska. Dyrast.

Ring Senior24 kundtjänst på 085 809 85 41

Se hela vårt sortiment i super lækre trolleys från tyska Andersen Shopper här på Senior24.se.

Specifikationer

Hjulstorlek 25,0 cm.
Längd 41,0 cm. (ihopfällt 25,0 cm.)
Bredd 50,0 cm.
Höjd 108,0 cm. (ihopfällt 65,0 cm.)
Vikt 4,1 kilo
Garanti 24 måneder
Max belastning 50 kilo
Rymmer Ca. 60 liter
Väskans mått H: 67 x D: 24 x B: 34 cm.
Steltyp Hopfällbar
Kylfack Inbyggd kylfack
Hjul Extra stora

Tilbehör