Andersen Alu Star dramaten väska, Tamo

SKU AND-115-166-80 Kategori Shoppingvagnar
1 995,00 SEK
Inkl. moms

Andersen Alu Star dramaten väska med den stora Tamo väska som rymmer 51 liter och stora 20 cm. hjul. 

På lager

Läcker dramaten väska från Andersen här med den stora Tamo-väskan, som innehåller 51 liter. Väskan är monterad på den eleganta lätta Alu Star aluminiumramen. Alu Star Shopper med Tamo-väskan är tillverkad i den vanliga höga hantverkskvaliteten som kännetecknar produkterna från tyska Andersen Shopper.

Robust dramaten väska med aluminiumram

Andersen Alu Star dramaten väska har en aluminiumram, vilket är en dyr och läcker lösning och förklaringen att vikten på dramatenväskan kan hållas nere på bara 2,6 kilo. Den stora robusta Tamo-väskan innehåller 51 liter inkl. den inbyggda kylfack, så det finns plats för de riktigt stora inköpen. Måtten på själva väskan är: 36 x 59 x 23 cm. Dramatenväskan är godkänd för en last på upp till 40 kilo.

Elegant design och praktisk inredning

Andersen Alu Star dramatenväska är utrustad med den robusta aluminiumramen, som är superlätt att fälla ihop. Du kan även klicka av hjulen så att dramaten väskan tar minimalt med plats när du har den liggande i bagageluckan på bilen eller städar undan den för förvaring hemma.

Den eleganta Tamo väskan är grå med vit design och har två externa fickor med dragkedja och fickor på sidorna. Den har kylfack som rymmer 8 liter och är perfekt för att förvara kylda föremål tills du kommer hem. Väskan är tillverkad av extremt slitstark vattentät nylon. Inuti har den ett extra fack för din väska eller andra lösa föremål.

Väskan har praktisk snörning i toppen och stängs med ett stort lock som hålls på plats i blåsväder med kardborre.

Det är lätt att ta bort och fästa väskan på ramen med de två kraftiga nylonremmarna.

Alu Star Shopper, Tamo är utrustad med kraftiga massiva 20 cm hjul, som säkrar stabil körning på alla typer av underlag.

Med den smarta Andersen Cykelkoppling har du möjlighet för att dra din Alu Star shopper efter din cykel - se cykelkopplingen här..

Se hela vårt sortiment med superläckra shoppingvagnar från tyska Andersen Shopper här på Senior24.se.

Specifikationer

Hjulstorlek 20,0 cm. diameter
Längd 35,0 cm. (ihopfällt 22,0 cm.)
Bredd 40,0 cm.
Höjd 111,0 cm. (ihopfällt 72,0 cm.)
Vikt 2,6 kilo
Garanti 24 måneder
Max belastning 40 kilo
Rymmer 51 liter
Väskans mått H: 59 x D: 23 x B: 36 cm.
Steltyp Hopfällbar
Kylfack Inbyggd kylfack
Hjul Normal störlek

Tilbehör