Andersen Royal Shopper, Hydro

Ny produkt

Andersen Royal Shopper, modell Hydro med gummidäck på fälgar med kullager. Smart ihopfällbar shoppingvagn med inbyggt kylrum.

Andersen Shopper

Mer detaljer

1 516,00 SEK

Mer information

Andersen Royal Shopper ✅ Är en stor shoppingvagn med massor av plats och är samtidigt en av de vagnar som är lättast att köra, då den är utrustad med stora gummihjul som sitter på lättrullande kullager.

Stor shoppingvagn i lättviktsversion

Andersen Royal Shopper rymmer hela 56 liter, men väger bara 4,1 kilo tack vare den solida lättviktsramen i aluminium. Trots den låga vikten så kan du transportera upp till 50 kilo med den, vilket motsvarar två flak öl med innehåll.

Lätta och hållbara hjul med kullager

På de smarta femekrade fälgarna är det kraftiga gummidäck monterade, vilka har en diameter på hela 25 cm. Gummihjulen absorberar stötar och skakningar som orsakas av ojämnt underlag, vilket gör Andersen Royal Shopper till en otroligt bekväm shoppingvagn. Det alldeles speciella med denna vagn är att hjulen är utrustade med kullager, vilket innebär att rullmotståndet är minimalt vilket också bidrar till komforten för den lyckliga ägaren till en exklusiv Andersen Shopper.

Det är lätt att montera av hjulen, så att ramen tar upp så lite utrymme som möjligt där den förvaras eller vid transportering i bil.

Robust inköpsväska med många möjligheter

Den stora, robusta inköpsväskan rymmer hela 56 liter och är utrustad med ett separat utrymme för kylvaror, där de kan förvaras så att de håller sig kalla.
Väskan är vattenavvisande och utrustade med både sidofickor och innerfickor, och så har den en inbyggd stålbåge som håller väskan utspänd så att den inte faller ihop.

Själva väskan kan lätt tas av ramen och kan även användas som ryggsäck! Den mäter 35 x 24 x 67 cm.

Fler smarta detaljer

Andersen Royal Shopper är utrustad med ett smart fäste, så att du kan hänga den på kundvagnen när du handlar i mataffären.

Vi har Andersen Royal Shopper på lager i fyra snygga färger: Svart, röd, grön och blå.

Och så kan du nu även köpa till ett extra fäste, så att du kan hänga din Andersen Royal Shopper efter din cykel - se Andersen cykelkoppling här.

TestFakta Favorit

TestFakta Favorit, oktober 2018: Mycket bra köregenskaper och helt vattentät. Lättpackad och stadig med många bra extrafack och fickor. Krok för att hänga på kundvagn. Risk att man packar för tungt i denna rymliga väska. Dyrast.

Ring Senior24.se kundtjänst

Se hela vårt sortiment i super lækre trolleys från tyska Andersen Shopper här på Senior24.se.

Andersen 3 års garanti

Datablad

Hjulstorlek25 cm. diameter
Längd41,0 cm. (ihopfällt 25,0 cm.)
Bredd50,0 cm.
Höjd108,0 cm. (ihopfällt 65,0 cm.)
Vikt4,1 kilo
Garanti24 måneder
Max belastning50 kilo
Rymmer56 liter
Väskans måttH: 67 x D: 24 x B: 34 cm.

Omdömen

Av (Töre, Sweden) den  06 Sep 2019 (Andersen Royal Shopper, Hydro) :
(3/5
Kunden har gjort en värdering men har inte skrivit någon kommentar - Eller också avvaktar recensionen godkännande från administratör.
Av (Kivik, Sweden) den  06 Sep 2019 (Andersen Royal Shopper, Hydro) :
(5/5

Shoppingvagn

Snabb leverans/ bra förpackat/ stabil o fin shoppingvagn som behövs när jag nu sålt min bil????

Av (ÅSARNA, Sweden) den  05 Sep 2019 (Andersen Royal Shopper, Hydro) :
(5/5
Kunden har gjort en värdering men har inte skrivit någon kommentar - Eller också avvaktar recensionen godkännande från administratör.