Resväska för byACRE Carbon rullator

SKU BYA-5713504001590 Kategori Tillbehör - byACRE
1 095,00 SEK
Inkl. moms

Resväska för Carbon UltraLight och Overland rullator från byACRE.

byAcre logo

Model

Resväska för byACRE Carbon UltraLight och Carbon Overland rullator i kraftigt material.

Om du behöver ta med dig din byACRE Carbon UltraLight rullator på språng, är denna skräddarsydda väska precis vad du behöver.

Väskan är tillverkad av slitstarkt yttermaterial med en vadderad insida, som skyddar din rullator från repor och smuts under transport. Den är skräddarsydd så att den passar perfekt i formen och det är superenkelt att ta in och ut rullatorn ur väskan. 

Det måste understrykas att väskan inte är lämplig som transportväska vid incheckning av rullatorn som flygbagage, eftersom det är en mjukt vadderad väska som inte skyddar mot det tryck som rullatorn kommer att utsättas för vid incheckning där den kommer att ligga under resväskor och annat bagage.

Väskan är dock perfekt för att bära rullatorn över axeln då den är utrustad med en kraftig bärrem så att du enkelt kan ta den genom flygplatsen, på kryssningsfartyget eller på bussen. Du kan också bära den i handtaget.

Nedan kan du se en video som visar hur man använder väskan med byACRE Overland rullator.

Som alla produkter från byACRE är även denna resväska gjord i en snygg design som matchar rullatorn.

Väskan väger ca. 800 gram och mäter ca 70x85x16-20 cm.

Observera att du måste välja vilken modell resväskan ska passa, eftersom väskan till Carbon Overland är något större än motsvarande till Carbon UltraLight. 

byACRE är ett danskt företag med en mission om att bryta ner fördomar förknippade med nedsatt rörlighet. Vi på Senior24.se är stolta över att kunna erbjuda byACREprodukter som hjälper dig med att upprätthålla en hög aktivitetsnivå – med stil.

Specifikationer

Garanti 12 måneder

Tilbehör

På lager
6 495,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)