Previous
Next

Daypack för byACRE utomhus rullator

SKU BYA-5713504001774 Kategori Tillbehör - byACRE
695,00 SEK
Inkl. moms

Smart Daypack till Carbon UltraLight och Overland rullator från byACRE.

byAcre logo

Den nya byACRE Daypack är en smart väska, designad för att rymma allt du behöver när du åker på utflykt med din byACRE rullator.

Inuti har den gott om plats, och på utsidan hittar du förvaringsfickor för din dricksflaska, knytöglor och plats för att haka fast all utrustning du kan behöva på din utflykt.

Det är enkelt att montera dagsväskan på din byACRE-rullator. Detta görs genom att montera väskan i krysset på rullatorn med de elastiska banden som finns på baksidan av väskan – se videon nedan.

Väskan är försedd med kraftiga bärhandtag så att du även kan använda den utan rullatorn. 

Väskan är tillverkad i kraftig grå polyester som både är slitstarkt och vattenavvisande, vilket innebär att den kan användas i alla slags väder. Rengörs med en fuktig trasa.

byACRE Daypack mäter 35x16x33 cm – rymmer 18 liter och tål belastning på 5 kg.

Daypack’en passar till både byACRE Carbon UltraLight i standardstorlek och den breda utgåvan samt till den nya byACRE Carbon Overland.

byACRE är ett danskt företag med en mission om att bryta ner fördomar förknippade med nedsatt rörlighet. Vi på Senior24.se är stolta över att kunna erbjuda byACREprodukter som hjälper dig med att upprätthålla en hög aktivitetsnivå – med stil.

Specifikationer

Garanti 12 måneder
Max belastning 5 kilo
Rymmer 18 liter
Dimensioner 35x16x33 cm.

Tilbehör

På lager
6 495,00 SEK
(5/5) av 1 recension(er)