Previous
Next

Tröskelramp av gummi, med lim

SKU MBX-306040 Kategori Tröskelramp, gummi
125,00 SEK
Inkl. moms
(5/5) av 1 recension(er)
Läs recensionerna

Tröskelramp med limfolie tillverkad i PVC-fritt gummi, finns i höjd 0,4-6,0 cm. Halksäker och enkel att montera.

Välj höjd tröskel:

Här ser du våra tröskelramper med limfolie avsedda för utjämning av trösklar, så att du enkelt kan kör över med rollator eller rullstol.

Tröskelramperna med limfolie är lätta att montera och är gjorda av PVC-fritt gummi - den halkfria ytan gör att de även är lämpliga att använda i badrummet.

Vi har tröskelramper för inomhusbruk med limfolie på lager i 13 olika höjder, vilket kan jämna ut trösklar från 0,4-6,0 cm.

Tröskelramper av gummi monteras enkelt utan användning av verktyg, eftersom de är försedda med limfolie på baksidan. Behöver du tröskelramper för montering på en matta eller utomhus på altanen ska du välja versionerna utan limfolie, klicka här för att se vårt urval av gummiramper utan limfolie.

Våra tröskelramper med lim levereras i en bredd på 90 cm, motsvarande ett brett dörrsteg. Om de är för långa kan du enkelt korta dem med en vass hobbykniv.

Det är viktigt att du väljer ramp i rätt höjd, motsvarande höjden på den tröskel som du vill utjämna.

Här ser du en illustration på tvärsnittet av en tröskelramp och i tabellen nedan kan du se alla mått för de enskilda storlekarna

Illustration gummiramper

Välj ramp med rätt höjd som motsvarar din tröskel - Du kan kompensera för höjder från 0,4- 6,0 cm. Har du ett högre steg på t ex 10 cm. då rekommenderar vi att du väljer en aluminiumramp.

Troskelramp info

Ju högre steg som behöver kompenseras - desto längre är 'uppfarten' av tröskelrampen, för att undvika att rampen blir för brant. Här är några exempel:

Tröskelhöjd 1,2 cm - Här är uppfarten 12,0 cm. lång
Tröskelhöjd 2,8 cm - Här är uppfarten 20,0 cm. lång
Tröskelhöjd 4,4 cm - Här är uppfarten 25,0 cm. lång
Tröskelhöjd 6,0 ​​cm - Här är uppfarten 30,0 cm. lång

Om ditt dörrsteg är 10 cm. eller högre, då ska du titta närmare på en aluminiumramp, som finns i längder från 45 cm. och upp efter. Klicka här för att se hela vårt utbud av dörrstegsramper och aluminiumramper.

Vi levererar gummiramper från lager inom 1-2 arbetsdagar.

Specifikationer

Bredd 90,0 cm.
Höjd 0,4-6,0 cm.

Tilbehör