Previous
Next

Tröskelramp av naturgummi

SKU MBX-306041 Kategori Tröskelramp, gummi
85,00 SEK
Inkl. moms
(5/5) av 3 recension(er)
Läs recensionerna

Tröskelramp tillverkad i PVC-fritt naturgummi, 0,4-6,0 cm. höjd. Halksäker och enkel att montera.

Välj höjd tröskel:

Tröskelramper med en höjd på mellan 0,4-6,0 cm. Tröskelramperna är tillverkade i PVC-fritt termoplastisk gummi - TPE.

Hur monteras gummiramperna ?

Våra tröskelramper i gummi monteras enkelt utan behov för verktyg. De ligger stabilt både på mattor och de flesta hala underlag. Önskar du ändå att fastgöra dem extra, så kan det göras med vanlig dubbelhäftande mattejp, som du också hittar hos Senior24.se.

Vi har även tröskelramper med lim i storleken 0,4-6,0 cm, klicka här för att see vårt urval av tröskelrampar med lim.

Alla våra låga gummiramper levereras i 90 cm bredd, motsvarande till en bred dörr. Om de är för långa kan du lätt göra dem kortare med en skarp hobbykniv.

skiss gummiramp

Hur hittar jag rätt höjd på gummirampen ?

Våra tröskelramper kan utjämna trösklar från 0,4-6,0 cm. i höjd. Du mäter höjden på tröskeln som ska utjämnas och sedan hittar du rätt modell i tabellen nedan. Ju högre tröskel som ska jämnas ut – desto djupare är tröskelrampens ”uppfart”. 

Dimensioner gummiramper

Du väljer antal och storlek på den önskade gummirampen på höger sida över 'lägg i varukorg' knappen, där du också kan se priset på de olika varianterna.

Kom ihåg att köpa en rulle dubbelhäftande mattejp med, om du föredrar att tejpa fast tröskelrampen på golvet.

Om din tröskel är 8-10 cm. eller högre, då ska du titta närmare på en aluminiumramp, som finns i längder från 45 cm. och upp efter. Klicka här för att se hela vårt utbud av dörrstegsramper och aluminiumramper.

Hur mycket belastning tål gummiramperna ?

Ramperna är tillverkade av termoplastiskt gummi som tål hög belastning. Det är dock svårt att sätta en konkret siffra på maximal belastning, eftersom det beror på hur vikten fördelas på hjulen. Generellt säger vi att ramperna klarar en belastning på 350 kg, vilket innebär att även en tung vårdsäng på smala solida hjul kan köra över ramperna utan problem.

Vi levererar gummiramper från lager inom 1-2 arbetsdagar.

Specifikationer

Bredd 90,0 cm.
Höjd 0,4-6,0 cm.

Tilbehör